REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kurtlar Vadisi 'tekrar bölüm', reytingler Tek Türkiye'ye kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Kurtlar Vadisi 'tekrar bölüm', reytingler Tek Türkiye'ye kaldı

Kurtlar Vadisi 'tekrar bölüm', reytingler Tek Türkiye'ye kaldı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun, bu gece geçen haftaki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Haftalardır reyting sıralamasında Kurtlar Vadisi Pusu'nun ensesinde olan Tek Türkiye'nin reyting patlaması yapması bekleniyor.

Tüm Türkiye'yi ekrana kilitleyen 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde show tv sürpriz bir karar aldı.

3 gündür, yeni bölümünün fragmanının döndüğü Show Tv'de, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşam geçen hafta yayınlanan 30. bölüm yayınlanacak.

Show Tv'nin internet sitesindeki yayın akışı bölümünde, 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrar olarak ekrana geleceği gösteriliyor.

3 gündür yeni bölümünün fragmanını yayınlayan Showtv'nin bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrarını yayınlayacak olması dizinin müdavimlerini bir hayli üzecek.

Bu arada kurtlar vadisinin çeşitli sitelerinde yeni bölümün oynanması için kapanyalar var dizinin başlamasına az kaldı ama show tv e-mail yagmuruna tutma kapnayası var sizde katılabilirsiniz......

e-mail için tıklayın

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İzleyici Temsilcisi Tel

0 212 355 01 01

ne işe yalar demeyin deneyin........
    Konu Simba tarafından (20-03-2008 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadşım surekli mesajını editlemek istmeiyorum Bold yazı kullanma verdigin konuları göruyoruz gözlerimiz daha bozulmadı kocaman yazılar yazarak ne yapmak istiyorsun anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadşaım surekli mesesajını editlemek istmeiyorum Bold yazı kullanma verdigin konuları göruyoruz gözlerimiz daha bozulmadı kocaman yazılar yazarak ne yapmak istiyorsun anlamadım
    kusura bakma kosavalı dizinin oynatılmayacagını duyunca ondan dolayı büyük yazdım her neyse tşk uyarın için......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl ya şimdi bu aksam Kurtlar wadısınin yenı bolumu yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden böle yaptılar anlamadım dün akşam yeni bölüm diyolardı hayret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı heroks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden böle yaptılar anlamadım dün akşam yeni bölüm diyolardı hayret
    üç gündür yeni bölüm diyorlardı.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KURTLAR VADİSİ PUSU’NUN DEĞERLİ İZLEYİCİLERİ
    Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçmiş bölümlerinde yayınlanan bazı sahnelere RTÜK tarafından ceza uygulanmıştır. Bu yüzden dizinin 31. bölümünün yeniden revizyona girmesi gereği doğmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 31. bölümü, aksiyon sahnelerinde yapılacak değişikliklerin ardından, 27 Mart Perşembe gecesi izleyicileriyle buluşacaktır.

Üzüntüyle bildiririz.

Pana Film

20 Mart 2008
    Konu matrix1977 tarafından (20-03-2008 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: pana film açıklaması

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rtük uyarı yapmış bazı değişiklikler olacakmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalan söylüyorlar bence rtük dizi yayınlamadan nasıl izlemiş kokusu çıkar yakında

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır önceki bölümlere uyarı gelmiş

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri