Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Kredi kartýna taksitle manken!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kredi kartýna taksitle manken!

Kredi kartýna taksitle manken!

Kredi kartýna 10 taksitle manken. Olmaz, olmaz demeyin sonunda bu da oldu. Peki fiyatlar nasýl?

Manken Çiðdem Savaþ, defilelere çýkmak için kredi kartýna 10 taksit uygulamasýný baþlattý. Son günlerde artan fiyatlara inat indirime gittiðini açýklayan Savaþ, "Gideceðim tanýtýmlar 750 YTL ve kredi kartýna 10 taksit þeklinde olacak" dedi.

"Ortadirek mankeniyim" diyen Çiðdem Savaþ, mankenlik piyasasýnda artan fiyatlara tepki gösterdi. Artan fiyatlar nedeniyle tanýtýmlarda büyük bir indirime gittiðini belirten Savaþ, "Bundan böyle tanýtýmlara ve defilelere 750 YTL gibi bir fiyatla gideceðim. Gideceðim tanýtýmlar 750 YTL ve kredi kartýna 10 taksit þeklinde olacak. Bunu reklam için yapmýyorum. Aslýnda paraya herkesten çok ihtiyacým var.

GÜNDE 3 AYRI DEFÝLEYE KATILIYORUM
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Türkiye'de bir ilki baþlatmak istiyorum. Ülkemizde yaþayan yabancý mankenler iþlere çok ucuza gidiyor. Baþlattýðým bu kampanya ile günde 3 ayrý defileye ve açýlýþa katýlýyorum. Bu çalýþmayý diðer manken arkadaþlarýma da tavsiye ediyorum. Ben namusumla, þerefimle haysiyetimle gerçekten ekmek parasý kazanmaya çalýþýyorum, bu yüzden de böyle bir yola baþvurdum" dedi.

FÝRMA MEMNUN

Ýlk defilesini Yenibosna'da bulunan Eskidiji magzasýnda gerçekleþtiren mankene, firma sahiplerinden de tam destek geldi. Savaþ'ýn baþlattýðý kampanyanýn kendilerine yaradýðýný söyleyen Güngör Ýpekiþleyen, "Bundan önceki defilelerimizde hep yabancý mankenlere yer verdik ve zarar ettik. Çiðdem Haným da, çok ünlü bir mankende bulunan tüm özellikler bulunmakta. Hem de yaptýðý kredi kartý indirimi ile firmamýzý daha iyi tanýtýrken, bütcemize önemli katký saðlýyor"diye konuþtu.

internethaber

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kartýn limitini açayým da bi kaç tane alayým bari manken

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enteresan ama burasýo turkýye hersey olabýlýr saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim Kredi limidi full ben bir kaçtane alayým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri