Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Nevþehir'de iþçilik yapan Yaþar Sert'e, müracaat ettiði banka 1 YTL limitli kredi kartý gönderdi. Arkadaþlarýnýn '1 Ytl'lik adam' diye alay ettiði Sert'i de eþi terk edince, Sert isyan etti.
Nevþehir'de kasa imalatý yapan bir iþyerinde kaynakçý olarak çalýþan Yaþar Sert (28), daha önce bir çok bankadan yüksek limitleri olan kredi kartlarý kullandýðýný ve son olarak bir baþka bankaya müracaat edip kredi kartý almak istediðini söyledi.
Yaptýðý müracaatýn kýsa sürede olumlu sonuçlanarak banka tarafýndan kendisine kredi kartý gönderildiðini belirten Yaþar Sert, gönderilen kredi kartýnýn limitinin 1 YTL olduðunu öðrendiðinde ise büyük bir þaþkýnlýk yaþadýðýný ifade etti.
Kartýn aidatý senelik 30 Ytl
Bunun bir hatadan kaynaklandýðýný düþünerek banka müþteri hizmetlerine müracaat ettiðini ifade eden Sert, "Banka görevlileri bana baþka bankalardan da kredi kartý sahibi olduðumu ve bu yüzden bana verebilecekleri limitin 1 YTL olduðunu söylediler. Ben limitimin yükseltilmesini istediðimde ise bunun ancak bende bulunan diðer bankalarýn kredi kartlarýný iptal etmem halinde mümkün olabileceðini açýkladýlar. Defalarca yaptýðým telefon görüþmelerine karþýn sonuç deðiþmedi. Þu anda 1 YTL limiti bulunan kart için 30 YTL kart aidatý ödemek zorundayým" dedi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri