Gemini 431 kullanan arkadaşlar şifrenizi mutlaka değiştirin, veya 420 kullanan arkadaşlar kesinlikle gemini serverden 431'e güncelleme yapmayın. Klon cihazların flashları kilitleniyor. Mümkünse başka bir image kullanın.
Gemini 431 kullanan arkadaşlar şifrenizi mutlaka değiştirin, veya 420 kullanan arkadaşlar kesinlikle gemini serverden 431'e güncelleme yapmayın. Klon cihazların flashları kilitleniyor. Mümkünse başka bir image kullanın.
bilgi için teşekkürler arkadaşım
en güzelli cihazınızda gemini imge kulanmayın gemini imgeyi hazırlayanların clon ve kopya cihazları yakmak icin yazılım cıkardıkları söyleniyor ki buda dogru sanırım once gemini 4.30 u blue panel kapalı olarak verdiler daha sonra 4.31 i panel acık olarak verdiler ve onunda icinde bu bombamıdır nedir o cıktı bir cok insanın canını yaktı benim dreabox ve benzeri lunx işletim sistemi olan cihazları kulanan arkadaşlara tavsiyem gemini imgeden uzak durun..
ben alışkanlık olduğu için gemini image kaldım o kadar image denedim bi nabilo v08 hoşuma gitti şuan için gemini 4.10 kullanıyorum hiç bir sorun yok bir arkadaşımda 4.10 çıktığından beri 27.10.2007 den beri kullanıyor sorun yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri