REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Gemini 431 Kullanan Arkadaşlar Dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gemini 431 Kullanan Arkadaşlar Dikkat

Gemini 431 kullanan arkadaşlar şifrenizi mutlaka değiştirin, veya 420 kullanan arkadaşlar kesinlikle gemini serverden 431'e güncelleme yapmayın. Klon cihazların flashları kilitleniyor. Mümkünse başka bir image kullanın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en güzelli cihazınızda gemini imge kulanmayın gemini imgeyi hazırlayanların clon ve kopya cihazları yakmak icin yazılım cıkardıkları söyleniyor ki buda dogru sanırım once gemini 4.30 u blue panel kapalı olarak verdiler daha sonra 4.31 i panel acık olarak verdiler ve onunda icinde bu bombamıdır nedir o cıktı bir cok insanın canını yaktı benim dreabox ve benzeri lunx işletim sistemi olan cihazları kulanan arkadaşlara tavsiyem gemini imgeden uzak durun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hipzup Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gemini 431 kullanan arkadaşlar şifrenizi mutlaka değiştirin, veya 420 kullanan arkadaşlar kesinlikle gemini serverden 431'e güncelleme yapmayın. Klon cihazların flashları kilitleniyor. Mümkünse başka bir image kullanın.
    gemini 431 kullan arkadaşlar dikkat etsin flash çöküyor bide boyle bir yazıyazıyor adiyos amigos yazıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben alışkanlık olduğu için gemini image kaldım o kadar image denedim bi nabilo v08 hoşuma gitti şuan için gemini 4.10 kullanıyorum hiç bir sorun yok bir arkadaşımda 4.10 çıktığından beri 27.10.2007 den beri kullanıyor sorun yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri