REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: webcam kurulmuyor acil yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart webcam kurulmuyor acil yardım

web camı kurmak ıstıyorum sorun cıkıyor sunlar yazıyor xp ile uyumlugunu dogrulamak için windows logo sınamasından gecemedı ve sonra calısmıyor ama aynı camı baska bılgısayarda kurdum yani cam calısıyor kurmak istedıgım bılgısayarı yeni aldım
    Konu wtwt99 tarafından (19-03-2009 Saat 09:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda yardım edecek yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çıkan hatada secenkelerde atla veya yoksay seceneği yokmu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turlu turlu denedım olmadı kaldırdım tekrar kurdum webcam takılı degılken kurdum yuklendı webcam taktım tekrar aynı hata verdı işyerınmde eskı bılgısayar var onda calıstı eve goturdum onda takılı vardı normalde calısıyordu bunu taktım ilk calistı sonra ne olduysa calısmadı bılgısarayım bolumunde taracı ve kamara bolumu olması lazım ama suan cıkmıyor bır yerde bır sorun var ama nerde onu bulamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarım sağtıla özelliklerden donanıma gel. aygıt yoneticisinin orda bi yerde sürücü imzalama seceneğine gel. onu yoksay iptal veya her ne ise onnu yap. ondan sonra kurmayı dene..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarım sağtıla özelliklerden donanıma gel. aygıt yoneticisinin orda bi yerde sürücü imzalama seceneğine gel. onu yoksay iptal veya her ne ise onnu yap. ondan sonra kurmayı dene..
    usbden kamerayı çıkarıp, yukarıda bahsettiğim yontemi denedinmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

a4 tech markaysa pc a4 tech marka maouse veya baska bir donanım varsa çakışır buda sorun yaratır ya çakışan o donanımı kaldıracan yada pc format atacan bende aynı sorunu yasadım a4 tech marka cam da bir suru driver yükledim olmadı en son formatla olayı çözdüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    a4 tech markaysa pc a4 tech marka maouse veya baska bir donanım varsa çakışır buda sorun yaratır ya çakışan o donanımı kaldıracan yada pc format atacan bende aynı sorunu yasadım a4 tech marka cam da bir suru driver yükledim olmadı en son formatla olayı çözdüm
    aynen katılıyorum gacvekoma çakışma oldugu için yükleyemiyorsun tv kartı var mı pcde varsa oda yapabilir çakışma eger varsa tv kartını kaldır bide öle dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet a4tech marka mause ve klevye ne marka tam bılmıyorum mause ttec olması lazım ama hepsi usp cıkıslı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmuyor olmuyor işin tuhaf tarafı baska bılgısayarlara kuruyoruz ama asıl kurmak ıstedıgımıze kuramıyoruz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri