REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bilgisayarcı arkadaşlar yardım!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10-15 dk. sonra arıza açığa çıkıyorsa, ısınmadan kaynaklanan bir sorun var, bu sıcaklık sorunu değil ekranda görüntüyü sağlayan elektonik elemanlardan birinin ısınma sonucu arızasının açığa çıkması gibi görülüyor.Teknik servise gitmesi lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ekran kartının markası ve modelini biliyormusun

Masaüstünde sağ tuşa tıklayıp "özellikler" e tıklayın. Sonra Ayarlar sekmesinden gelişmiş seçeneğine gelince ekran kartıyla ilgili ayrıntılar karşına gelir. Ordan markası ve modelini öğrenebilirsin. Eğer paylaşımsız ekran kartıysa zaten Nvidia veya ATI'nin logolarının bulunduğu sekmeler görürsün onlara tıklayıp modeline bakabilirsin. Eğer Nvidia veya ATI logosu göremiyorsan ekran kartın paylaşımlıdır.
    Konu OLDSMAN tarafından (22-03-2008 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ekran kartının markası ve modelini biliyormusun

Masaüstünde sağ tuşa tıklayıp "özellikler" e tıklayın. Sonra Ayarlar sekmesinden gelişmiş seçeneğine gelince ekran kartıyla ilgili ayrıntılar karşına gelir. Ordan markası ve modelini öğrenebilirsin. Eğer paylaşımsız ekran kartıysa zaten Nvidia veya ATI'nin logolarının bulunduğu sekmeler görürsün onlara tıklayıp modeline bakabilirsin. Eğer Nvidia veya ATI logosu göremiyorsan ekran kartın paylaşımlıdır.
    OLDSMAN usta, ekran kartı NVİDİA Ge Force Go 6200

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Senin sorunun kapağı tutan ayaklarda, ilerki zamanlarda dahada ilerleyecek üzgünüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LOGO larını görebiliyormusun peki yazıda belirttiğim gibi
    Ayrıca işletim sistemi bilgileri lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    LOGO larını görebiliyormusun peki yazıda belirttiğim gibi
    Ayrıca işletim sistemi bilgileri lazım
    OLDSMAN usta ilgine teşekkür. Şimdide ellektrik pc ye gelmiyor elektrik lambası yanmıyor ve pilide bitti. Pazartesi servise götüreceğim artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLDSMAN usta ilgine teşekkür. Şimdide ellektrik pc ye gelmiyor elektrik lambası yanmıyor ve pilide bitti. Pazartesi servise götüreceğim artık
    Sanırım pc yere düşürülmüş ve içindeki bazı kartlar çatlamış
    hatalar çoğalıyor

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hatalar çoğalıyor

Bu çocuğa ait soruyorsun hayır düşürmedim diyor. Şimdiki gençlere laf söylenmiyorki. Yeni bir tane almadan bahsetmeye başladı. Kesinlikle almam paran varsa al dedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu çocuğa ait soruyorsun hayır düşürmedim diyor. Şimdiki gençlere laf söylenmiyorki. Yeni bir tane almadan bahsetmeye başladı. Kesinlikle almam paran varsa al dedim.
    Malını iyi kullanmayı öğrensinler iyi demişssin paranın
    kıymetini bilsinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hatalar çoğalıyor

Evet OLDSMAN usta, servise götürdüm ekran kartında problem varmış, onu değiştirdiler. Garantisi biraz geçmişti ama biraz ağız kalabalığı ile garantiden yaptırdım.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri