REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bilgisayarcı arkadaşlar yardım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bilgisayarcı arkadaşlar yardım!

Benim çocuk laptopunu kapattığı zaman sorun yoktu. Açtığı zaman ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Sorun ne olabilir anlayan varmı? Virüs taraması yaptım. Sistemi eskiye döndürünce 10-15 dakkalık bir düzelme oluyor sonra yine bozuluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en düşük bit i 16 veya 32 yap.birde sana tavsiyem şunu yap: çalıştır kısmına msconfig yaz.enter yap.çıkan menüden başlıngıça tıkla orada tik işaretli ne varsa kaldır.pc yi etkrar aç kapat.düzelip düzelmediini söyle.şimdilik kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ekran kartında problem olabilir ekran kartının driverlerini kaldır tekrar yükle bakalım düzelecekmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi saçma ama monitörkapağını açıkken açıp kapatsana benim lap topta ekran gidip geliodu çizgiler oluşuodu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pencere sağol, denedim olmuyor. 16 veya 32 bite o***liyoruz fakat belleğe almıyor ve 4 bitte kalıyor. Servis yolu gözüktü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ekran kartında problem olabilir ekran kartının driverlerini kaldır tekrar yükle bakalım düzelecekmi
    gacvokem driverlerini bulunca deneyelim. Sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pencere sağol, denedim olmuyor. 16 veya 32 bite o***liyoruz fakat belleğe almıyor ve 4 bitte kalıyor. Servis yolu gözüktü.
    ekran kartını tekrar kaldırıp yükleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ekran kartını tekrar kaldırıp yükleyin
    tamam pencere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kalırsa ekran kartı yanmış olabilir bende de aynı sorun olmuştu sabit pc de ekran kartını değiştirdim düzeldi
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeğenimiz bir pencereyi etkinleştirmiş ama iyiki pc çöktürmemiş
    sen her ihtimale doğru bir format çek ve koruma programı at bırak ne yaparsa yapsın ne kafanı yoruyorsun usta şimdiden kolay gelsin

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri