Benim çocuk laptopunu kapattığı zaman sorun yoktu. Açtığı zaman ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Sorun ne olabilir anlayan varmı? Virüs taraması yaptım. Sistemi eskiye döndürünce 10-15 dakkalık bir düzelme oluyor sonra yine bozuluyor.
Benim çocuk laptopunu kapattığı zaman sorun yoktu. Açtığı zaman ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Sorun ne olabilir anlayan varmı? Virüs taraması yaptım. Sistemi eskiye döndürünce 10-15 dakkalık bir düzelme oluyor sonra yine bozuluyor.
en düşük bit i 16 veya 32 yap.birde sana tavsiyem şunu yap: çalıştır kısmına msconfig yaz.enter yap.çıkan menüden başlıngıça tıkla orada tik işaretli ne varsa kaldır.pc yi etkrar aç kapat.düzelip düzelmediini söyle.şimdilik kolay gelsin
ekran kartında problem olabilir ekran kartının driverlerini kaldır tekrar yükle bakalım düzelecekmi
abi saçma ama monitörkapağını açıkken açıp kapatsana benim lap topta ekran gidip geliodu çizgiler oluşuodu..
pencere sağol, denedim olmuyor. 16 veya 32 bite o***liyoruz fakat belleğe almıyor ve 4 bitte kalıyor. Servis yolu gözüktü.
bana kalırsa ekran kartı yanmış olabilir bende de aynı sorun olmuştu sabit pc de ekran kartını değiştirdim düzeldi
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
yeğenimiz bir pencereyi etkinleştirmiş ama iyiki pc çöktürmemiş
sen her ihtimale doğru bir format çek ve koruma programı at bırak ne yaparsa yapsın ne kafanı yoruyorsun usta şimdiden kolay gelsin![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri