Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bilgisayarcý arkadaþlar yardým!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bilgisayarcý arkadaþlar yardým!

Benim çocuk laptopunu kapattýðý zaman sorun yoktu. Açtýðý zaman ekran görüntüsü aþaðýdaki gibi. Sorun ne olabilir anlayan varmý? Virüs taramasý yaptým. Sistemi eskiye döndürünce 10-15 dakkalýk bir düzelme oluyor sonra yine bozuluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en düþük bit i 16 veya 32 yap.birde sana tavsiyem þunu yap: çalýþtýr kýsmýna msconfig yaz.enter yap.çýkan menüden baþlýngýça týkla orada tik iþaretli ne varsa kaldýr.pc yi etkrar aç kapat.düzelip düzelmediini söyle.þimdilik kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ekran kartýnda problem olabilir ekran kartýnýn driverlerini kaldýr tekrar yükle bakalým düzelecekmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi saçma ama monitörkapaðýný açýkken açýp kapatsana benim lap topta ekran gidip geliodu çizgiler oluþuodu..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pencere saðol, denedim olmuyor. 16 veya 32 bite o***liyoruz fakat belleðe almýyor ve 4 bitte kalýyor. Servis yolu gözüktü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ekran kartýnda problem olabilir ekran kartýnýn driverlerini kaldýr tekrar yükle bakalým düzelecekmi
    gacvokem driverlerini bulunca deneyelim. Saðol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pencere saðol, denedim olmuyor. 16 veya 32 bite o***liyoruz fakat belleðe almýyor ve 4 bitte kalýyor. Servis yolu gözüktü.
    ekran kartýný tekrar kaldýrýp yükleyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ekran kartýný tekrar kaldýrýp yükleyin
    tamam pencere

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana kalýrsa ekran kartý yanmýþ olabilir bende de ayný sorun olmuþtu sabit pc de ekran kartýný deðiþtirdim düzeldi
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeðenimiz bir pencereyi etkinleþtirmiþ ama iyiki pc çöktürmemiþ
    sen her ihtimale doðru bir format çek ve koruma programý at býrak ne yaparsa yapsýn ne kafaný yoruyorsun usta þimdiden kolay gelsin

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri