Benim çocuk laptopunu kapattýðý zaman sorun yoktu. Açtýðý zaman ekran görüntüsü aþaðýdaki gibi. Sorun ne olabilir anlayan varmý? Virüs taramasý yaptým. Sistemi eskiye döndürünce 10-15 dakkalýk bir düzelme oluyor sonra yine bozuluyor.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Benim çocuk laptopunu kapattýðý zaman sorun yoktu. Açtýðý zaman ekran görüntüsü aþaðýdaki gibi. Sorun ne olabilir anlayan varmý? Virüs taramasý yaptým. Sistemi eskiye döndürünce 10-15 dakkalýk bir düzelme oluyor sonra yine bozuluyor.
en düþük bit i 16 veya 32 yap.birde sana tavsiyem þunu yap: çalýþtýr kýsmýna msconfig yaz.enter yap.çýkan menüden baþlýngýça týkla orada tik iþaretli ne varsa kaldýr.pc yi etkrar aç kapat.düzelip düzelmediini söyle.þimdilik kolay gelsin
ekran kartýnda problem olabilir ekran kartýnýn driverlerini kaldýr tekrar yükle bakalým düzelecekmi
abi saçma ama monitörkapaðýný açýkken açýp kapatsana benim lap topta ekran gidip geliodu çizgiler oluþuodu..
pencere saðol, denedim olmuyor. 16 veya 32 bite o***liyoruz fakat belleðe almýyor ve 4 bitte kalýyor. Servis yolu gözüktü.
bana kalýrsa ekran kartý yanmýþ olabilir bende de ayný sorun olmuþtu sabit pc de ekran kartýný deðiþtirdim düzeldi
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüðünü göster
yeðenimiz bir pencereyi etkinleþtirmiþ ama iyiki pc çöktürmemiþ
sen her ihtimale doðru bir format çek ve koruma programý at býrak ne yaparsa yapsýn ne kafaný yoruyorsun usta þimdiden kolay gelsin![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri