Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Bilgisayarcý arkadaþlar yardým!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

10-15 dk. sonra arýza açýða çýkýyorsa, ýsýnmadan kaynaklanan bir sorun var, bu sýcaklýk sorunu deðil ekranda görüntüyü saðlayan elektonik elemanlardan birinin ýsýnma sonucu arýzasýnýn açýða çýkmasý gibi görülüyor.Teknik servise gitmesi lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ekran kartýnýn markasý ve modelini biliyormusun

Masaüstünde sað tuþa týklayýp "özellikler" e týklayýn. Sonra Ayarlar sekmesinden geliþmiþ seçeneðine gelince ekran kartýyla ilgili ayrýntýlar karþýna gelir. Ordan markasý ve modelini öðrenebilirsin. Eðer paylaþýmsýz ekran kartýysa zaten Nvidia veya ATI'nin logolarýnýn bulunduðu sekmeler görürsün onlara týklayýp modeline bakabilirsin. Eðer Nvidia veya ATI logosu göremiyorsan ekran kartýn paylaþýmlýdýr.
    Konu OLDSMAN tarafýndan (22-03-2008 Saat 16:42 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Senin sorunun kapaðý tutan ayaklarda, ilerki zamanlarda dahada ilerleyecek üzgünüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý OLDSMAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ekran kartýnýn markasý ve modelini biliyormusun

Masaüstünde sað tuþa týklayýp "özellikler" e týklayýn. Sonra Ayarlar sekmesinden geliþmiþ seçeneðine gelince ekran kartýyla ilgili ayrýntýlar karþýna gelir. Ordan markasý ve modelini öðrenebilirsin. Eðer paylaþýmsýz ekran kartýysa zaten Nvidia veya ATI'nin logolarýnýn bulunduðu sekmeler görürsün onlara týklayýp modeline bakabilirsin. Eðer Nvidia veya ATI logosu göremiyorsan ekran kartýn paylaþýmlýdýr.
    OLDSMAN usta, ekran kartý NVÝDÝA Ge Force Go 6200

Kullanýcý Bilgi Menüsü

LOGO larýný görebiliyormusun peki yazýda belirttiðim gibi
    Ayrýca iþletim sistemi bilgileri lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý OLDSMAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    LOGO larýný görebiliyormusun peki yazýda belirttiðim gibi
    Ayrýca iþletim sistemi bilgileri lazým
    OLDSMAN usta ilgine teþekkür. Þimdide ellektrik pc ye gelmiyor elektrik lambasý yanmýyor ve pilide bitti. Pazartesi servise götüreceðim artýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    OLDSMAN usta ilgine teþekkür. Þimdide ellektrik pc ye gelmiyor elektrik lambasý yanmýyor ve pilide bitti. Pazartesi servise götüreceðim artýk
    Sanýrým pc yere düþürülmüþ ve içindeki bazý kartlar çatlamýþ
    hatalar çoðalýyor

:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sanýrým pc yere düþürülmüþ ve içindeki bazý kartlar çatlamýþ
    hatalar çoðalýyor

:49:
    Bu çocuða ait soruyorsun hayýr düþürmedim diyor. Þimdiki gençlere laf söylenmiyorki. Yeni bir tane almadan bahsetmeye baþladý. Kesinlikle almam paran varsa al dedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu çocuða ait soruyorsun hayýr düþürmedim diyor. Þimdiki gençlere laf söylenmiyorki. Yeni bir tane almadan bahsetmeye baþladý. Kesinlikle almam paran varsa al dedim.
    Malýný iyi kullanmayý öðrensinler iyi demiþssin paranýn
    kýymetini bilsinler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Malýný iyi kullanmayý öðrensinler iyi demiþssin paranýn
    kýymetini bilsinler
    Servise götüreyim buraya yazarým ne olduðunu kolay gelsin

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri