Bu fiyat 3 ay için geçerli olarak biliyorum ayrıca 24 aylık sözleşme zorunluluğu var 24 aydan önce aboneliği bitirirsen aradaki farkı ve bedava modem parasını alıyorlar diye biliyorum
Bu fiyat 3 ay için geçerli olarak biliyorum ayrıca 24 aylık sözleşme zorunluluğu var 24 aydan önce aboneliği bitirirsen aradaki farkı ve bedava modem parasını alıyorlar diye biliyorum
Evet doğrudur. Sözleşmeyi fesedildiğinde baya bir para istiyorlar. O nedenle taahhüt altına girmemek gerekiyor. Hangi kampanya olursa olsun taahhüt altına girildiğinde daha sonra yeni kampanyalar çıkardıklarında eski kullanıcıları mağdur ediyorlar.
Zaten avuşçarına girenleri yolunacak kaz olarak görüyorlar. Bence abonelikleri iptal edip diğer adsl sağlayıcılarından hizmet almak gerekir bu durmda belki TTNet de bu ikiliği kaldırır.
Herşeyden önce tüketicilere saygızlıktır. bir işlem yapıyorsan herkese eşit uygula. iki yılını dolduran aboneler bence iptal etsin adsl lerini. diğerlerine abone olsun.
Saygılarımla.
TTnet malesef burda yani ülkemizde tekeldir. Smile ve Super adsl denen özel kurumlarda TTnet altyapısı üzerinden hizmet vermektedir. bu yuzden iptal etsek bile onlar kazanması gerektigi kadarını kazanmaya devam edecekler.
Geçende ev taşıdım ve sadece 750 metre mesafe için gene yeni abone kadar yani 29 ytl nakil ücreti alan bir kurumdan daha ne bekliyorsunuz. Üstelik dünyanın en yavaş ve en pahalı internetini kullanıyoruz. Bu kampanyaya gelince. Bizler abone olduğumuzda da vardı bu modem hediyesi olayı... OLMAZ OLSUN sadece o modemi alacagız diye 24 aya imza attık. bizede 2 ay ücretsiz verilmişti. Ttnet tamam her yönden kötü ama Sonuçta bir ürün satıyor. ve yeni alıcılar için promosyon yapması doğaldır. Bu tıpkı bir banka yada marketin yaptıklarına benzer. önemli olan bence yeni aboneleri tuzağa (24 aylık tuzak) çekmeye uğraşılması değildir. önemli olan ne zaman kalkıpta ayaklanacağız bu pahalı internet ücreti için. şahsen ben promosyon deil kalıcılık istiyorum. sınırsız internet 25 tl olması lazım. çünkü zaten birde evtelefonu ücreti ödeniyor. Bu yüzden bence bu promosyonlarla kurulan yeni aboneleri çekmek amaçlı tezgahları değilde bu gibi indirim konularını düşünmeli ve eylemler yapmalıyız. malesef tekeller. malesef bizler kurbanız. malesef biz ödeyeceğiz onlar yiyecek. ve malesef paramız yurtdışına gidecek.
Saygılarımla
Sözleşmemin bitmesine 3 ay kaldı. ondan sonra cehenneme kadar yolun var diyeceğim. Diğital Tv kartlarının DVB-S sistemlerine geri döneceğim. Eutelsat uydusundan tek taraflı ücretsiz yayın ve Daha bunun gibi bir çok teknoloji uzayda mevcut. Vestel tarafından lansman edilen BARAKUDA TEKNOLOJİLERİNİN Birçok ücretsiz versiyonu dünya uydularından yayında. Zamanında az uğraşmadım. Şimdi telekom sayesinde bu işlere geri döneceğim.
evet doğrudur. ilk 3 ay indirimli sonra 29 ytl
kampanya üç ay için geçerli sonra gene eski fiyatına dönüyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri