REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
120 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: ADSL Yeni Kampanyası Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede bize ait birşey kalmadı. Herşey lafta kamulaştırılıp temelde yabancılaştırıldı. Bir lokma aşımızda gözü olan yabancı sermayede her yönden halkımızı afedersiniz ama eşşek yerine koyup semer vurmaya çalışıyor. Bizlerde Sürü psikolojisine kapılmış hayal alemlerinde gezinmeye devam ediyoruz. Sadece internette değil her konuda dışarıya muhtaç olmaya başladık.
    YURT DIŞINDAN SERVER KİRALAYIP Son sürat internet hikayeleriyle halkını uyutan TürkTelekom un hikayeside Yurt dışından Genleriyle oynanmış Kısır Tohum getiren Tüccarın hikayesine nekadarda tıpatıp benziyor değilmi arkadaşlar.

ATAMIZIN TÜRKİYESİ Böyle olamaz. ARTIK DÜŞÜNEBİLEN YÖNETİCİLER İSTİYORUZ. TÜRKİYE KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLDİR BUNU ANLAYABİLEN YÖNETİCİLER İSTİYORUZ.
    KENDİ KENDİNE YETEBİLECEK GÜÇTEKİ ÜLKEMİN ARTIK KENDİ KENDİNE YETMESİNİ İSTİYORUZ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Ülkede Bu Zamana Kadar Kİm Hakkina DÜŞenİ AlmiŞtir Acaba , Yersİz Ce Yapilan BİŞey Bu GÖz Boyama. İnsanlarla Resmen Dalga GeÇmedİr Bu. DÜŞÜn Eskİ Aboneyİ At Bİ Kenara Yenİ Aboneye Yap Kampanya, Ne De Olsa Her Ay Hesaplarina Yatiriliyo Para Gerİsİ Önemlİmİ Kİ Sorarim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizede bi iyilik yapmaları gerekiyo aslında.ve dünyada en pahalı ve yavaş interneti biz kullanıyoruz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ver TARKAN'a 2.5 MİLYON DOLAR ÖDESİN TÜRK HALKI. İŞTE BÜTÜN MESELE BU.:46:

Sanki TTnet kullanıcılarının tarkanı ttnetten indirip dinlemeye ihtiyacı varya oyüzden
    memleketi bu kurtaracak. Harbiden sövecem o zamanda sövdü olacak. Bu kadar adaletsizliği unutup başıma hukuk yapacaklar.
    Konu emomory tarafından (22-03-2008 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede birazda eski aboneleri düşünseler fena olmaz yani degil mi arkadaşlar !!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben görmedimki dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir kanun böyle bir vergilendirme türü...
    neymiş özel iletişim vergisi damga pulu bilmem ne vergisi ...
    yaw artık sinir olmaya başladım adamlar bizden 23 ytl alıyor verginin vergisiyle beraber ..
    bu /30 u buluyor 33 ytl ödüyorum haram olsun inşallah bunlara hayırlı bir işe harcamak nasip olmasın bunlara yaw iletişimin özel vergisi vede verginin vergisimi olur yaw halen anlayabilmiş degilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı moksuz61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim bildiğim ilk 3 ay için 18.99,ondan sonraki aylar 29.99 olacak.Yanılmıyorsam öyle.
    aynen katılıyorum sıze

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı moksuz61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim bildiğim ilk 3 ay için 18.99,ondan sonraki aylar 29.99 olacak.Yanılmıyorsam öyle.
    bu olay eski uyeleride kapsayabilir ama malesef kapsamıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aydın Doğanı günahım kadar sevmem ama bu telekoma uyuz olduğum için gittim smile adsl aldım 6 ay önce. Hizmetlerinden memnunum. Hem de 10 ytl daha az ödüyorum.

Normal 1024ler telekomda 49 iken ben smileda 39,9 ödüyorum aylık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz TTNET. mecbur ödüyoruz 29 29. ama 1 kuruşunu biile helal etmiyorum. benden kazandığı ne kadar haksız kazanc varsa çoluğunun çocuğunun boğazından kalsın..

Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri