REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
121 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: ADSL Yeni Kampanyası Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kampanya 3 ay için geçerli ama ne olursa olsun sabit ücretrli bir şeyden indirim yapıyorsan ben de faydalanmak zorundayım ben 1 gün önce aldım diye adsl mi bile paryla almıştım unutmadım her indirimi takip ediyorum hukuki tarafına baktırıyorum soluğu tüketici haklarında alıyorum.ne demek onlara yarı fiyat ben neyim kerizmi adsl makinasını versen anlarım ama ücret ıhıh olmaz kabul edilemez heleki hizmetin bu kadar berbata yakınsa.cem yılmzaz pek dürüstlüğe bakmıyor heralde bunu para karşılığı oynayhabildiğine göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski abonelere karşı bu haksızlık oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski üyelere kampanya ve ucuzluk istiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yapalım bu nete alıştık istesekte vazgeçemiyoruz
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bu nedir yaa biz eskiysek bizim sucumuz ne size ilk olarak uye olamak kabahatmı arkadas biz uvey abonemiyiz bize nie yapılmıyor bu indirim biz 6gb istemiyoruz indirim istiyoruz bu nedir arkadas yaa resmen cifte standart valla...

6. 31-10-2008, 01:00

Sebep
    mesaj tekrarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ttnet için nisan ayını bekleyin.sakın ha sakın sözleşme falan uzatmayın.

yeni abone olacaklara nisan ayına kadar,internet aboneliği almamalarını öneriyorum.illaki almak istiyorlarsa sözleşme yapmadan alsınlar yoksa nisan ayında telekom alt yapısı diğer servis sağlayıcılarına açıldığı zaman çok pişman olurlar.isterseniz araştırın arkadaşlar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede bize ait birşey kalmadı. Herşey lafta kamulaştırılıp temelde yabancılaştırıldı. Bir lokma aşımızda gözü olan yabancı sermayede her yönden halkımızı afedersiniz ama eşşek yerine koyup semer vurmaya çalışıyor. Bizlerde Sürü psikolojisine kapılmış hayal alemlerinde gezinmeye devam ediyoruz. Sadece internette değil her konuda dışarıya muhtaç olmaya başladık.
    YURT DIŞINDAN SERVER KİRALAYIP Son sürat internet hikayeleriyle halkını uyutan TürkTelekom un hikayeside Yurt dışından Genleriyle oynanmış Kısır Tohum getiren Tüccarın hikayesine nekadarda tıpatıp benziyor değilmi arkadaşlar.

ATAMIZIN TÜRKİYESİ Böyle olamaz. ARTIK DÜŞÜNEBİLEN YÖNETİCİLER İSTİYORUZ. TÜRKİYE KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLDİR BUNU ANLAYABİLEN YÖNETİCİLER İSTİYORUZ.
    KENDİ KENDİNE YETEBİLECEK GÜÇTEKİ ÜLKEMİN ARTIK KENDİ KENDİNE YETMESİNİ İSTİYORUZ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Ülkede Bu Zamana Kadar Kİm Hakkina DÜŞenİ AlmiŞtir Acaba , Yersİz Ce Yapilan BİŞey Bu GÖz Boyama. İnsanlarla Resmen Dalga GeÇmedİr Bu. DÜŞÜn Eskİ Aboneyİ At Bİ Kenara Yenİ Aboneye Yap Kampanya, Ne De Olsa Her Ay Hesaplarina Yatiriliyo Para Gerİsİ Önemlİmİ Kİ Sorarim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizede bi iyilik yapmaları gerekiyo aslında.ve dünyada en pahalı ve yavaş interneti biz kullanıyoruz....

Sayfa 3/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri