Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: ADSL Yeni Kampanyası Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Verdiğimiz paralar kadar hizmet alamadığımızı zannediyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok ya bunların niyetleri eski aboneleri bıraktırmak galiba.Baksana hakedene bir şey yok hak etmeyene ödül böyle bir şey olamaz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üç aylığına İndirimle alıştırıyor, Sonra 24 ay seni Bağlıyor.. Mesele bu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski aboneleri kazıklamaya devam etsinler bakalım ne olacak allah sonunu hayır etsin.....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski aboneleride düşünseler arada iyi olcak hep müşteri çekmek için yeni bişeyler yapıyolar ama sonra hiç bişey .......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw bu nedir anlamadım...her Allah'ın günü yeni bi kampanya,yeni bi fiyatlandırma...yokmu bu telekomun stabil bi fiyat politikası,kampanya politikası...böyle şeyler yaparak ancak güven kaybederler....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bunların yaptıklarının hiçbirine inanmıyorum sonunda olan bizlere oluyor altatmaca bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bir ülke elindeki (altın yumurtlayan tavuk) telekom tekel petrol ofisi demirçelik gibi işletmeleri ABD Yunanistan İsrail Suriye(Ermeni...) gibi türkiyeye nekadar dost olduğu malum ülkelere satarsa daha başımıza neler geleceğini inanın kestirmemiz bile zor. Tüketici koruma kurumu telefondaki sabit ücreti kaldırıyor telekomun umrunda bile değil uygulamıyor güvendiği bir yer olduğu kesin acaba satarken hangi güvenceler ne karşolığı verildi ilerde bunlar tek tek çıkacak inanın bu iyi halimiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu indirim bizlerden bazılarına yapılyor.bu indirm şu anda yenilere yapılyor.bence herkese yapıldığı gibi ilk önce 18.99 sonra 3 ydan sonra 56 ytl ödeme ihtimali var.ben şu anda 29 ytl yerine 24 ytl ödüyorum.1.0 mb 2 yıllıklarada indirim vuruyor ona göre.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep aynı şeyler.bizler şikayet etmekten,onlarda bizleri görmezlikten gelmekten bıkmadılar.
    toplum olarak hareket etmedikten sonrada birkaç bin kişinin yazıp çizmeside hiç işe yaramaz.
    anlayacağınız:şu an için havanda su dövüyoruz.
    sağlıcakla kalın.

Sayfa 5/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri