REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
120 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: ADSL Yeni Kampanyası Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadşlar internet neyse hizmet alıyoruz (ya telefon sabit ücreti düpe düz soygunculuk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni abonelere kıyak yapmak bu memlekette usulden yeni doğan bebeğe yeni alınan arabaya yeni sevgiliye yeni parti mesubunu onun için kafayı yormayın gene bir yeni gelir eski yenileri de sızlatır selamlar.............. .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben evi taşıdım ve yeni eve eski adsl nakil yaptırmaktansa yenisni bağlatmak daha mantıklı geldi ve bağlattım 18,90 ytl olarak 4 ay boyunca en azından böyle zamanlarda eski abonelerine de indirim veya kota hediyesi yapsalar bari bi işe yarar diğer türlü enayi durumunda kalıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merak ediyorum adsl yerine başka bir şey kullansak daha ucuz olmaz mı?
    kuzu kuzu bu parayı veriyoruz baş kaldıralım bence belki eski abonelere de ucuzluk yaparlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internete özendirme, tezgahtar politikası izliyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskileri düşünen yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana sorarsanız milleti soyuyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cobraboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar merak ediyorum adsl yerine başka bir şey kullansak daha ucuz olmaz mı?
    Alıntı cobraboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kuzu kuzu bu parayı veriyoruz baş kaldıralım bence belki eski abonelere de ucuzluk yaparlar.

mesela ne kullanacağız??yok ki başka alternatifi olsa zaten millet hemen geçer öyle bir sisteme şu an ki tüm adsl hizmeti verenlerin altyapısı yine telekoma ait o yüzden kök aynı sadece dallar değişik ama serbest bırakılsa ve rekabet artsa o zaman hem kalite yükselir hem de fiyatlar aşağı çekilir cep dünyasında olduğu gibi!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kampanyadan eski abonelerinin yararlanması gerekmez mi? bu konuda ne yapmalı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelişmeleri göreceyiz arkadaşlar

Sayfa 7/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri