fiyatlardan kazığı yiyoruz ama bari hakkını verip hızımız gerçek hızına getirseler onada şükredeceğim .nerde o günler sabırla bekliyorum
Teşekkur: 0
fiyatlardan kazığı yiyoruz ama bari hakkını verip hızımız gerçek hızına getirseler onada şükredeceğim .nerde o günler sabırla bekliyorum
eski aboneleri düşünen yok ki?
onlar nasıl olsa garantide !!!!!![]()
İletişim sisteminde fiyat olarak tüm kapılar aynı yola çıkar. Hiç birisi karından ödün vermez.
Kimisi zamandan, kimisi para'dan çalar aynı paraya çıkar. Hep üç kağıt.
ŞİMDİYE KADAR BACANAKLA ORTAK KABLOSUZ KULLANIYORDUK. BU KAMPANYA ÇIKTI DİYE BENDE ABONE OLAYIM DEDİM. SINIRSIZ İNTERNETE ABONE OLDUM 1024 kbps HIZINDA VE KABLOSUZ MODEM DE HEDİYE VERDİLER. BAĞLANTI ÜCRETİNİ DE TAKSİT YAPTIRDIM 12 AY. ONLARIN DEDİĞKLERİNE GÖRE 2 AY 32 YTL + 3 YTL BAĞLANTI ÜCRETİNİN TAKSİTİ = 35 YTL ÖDEMEM LAZIM. İLK FATURA 3 GÜN ÖNCE GELDİ 43 YTL. NE OLDU BENDE ŞAŞIRDIM. AZ SONRA DA TTNET YETKİLİLERİNE MAİL YOLLAYIP DURUMU SORACAĞIM. NEDİR NEYİN NESİDİR. GÖNÜL İSTER Kİ HERKESE İNDİRİM YAPSINLAR AMA HESAPLAR TUTMUYOR. DÜŞÜNECEK OLURSANIZ ŞUNU ALIRSANIZ AYDA ŞUKADAR ÖDEYECEKSİNİZ VERGİLER DAHİL AMA FATURA ÖYLE DEMİYOR. SAYGILAR HERKESE...
hemde 29.99YTL 30 ytl bile değil valla çok hesaplı tebrikler telecom vatandaşın cebini fefkalade düşünüyorsun.
ewet kablolu modemlerde ilk üç ay kablosuz modemlerde ilk 2 ay 18.99 sonra 29.99
bende eski aboneyim 2008 yılına kadar 15.00 ytl idi. ocak 2008 de aralık ayının faturasını ödemeye vardığımda 29.00 ytl tahsil ettiler. oradaki memura bir türlü derdimi anlatamadım. her ne kadar ocak 2008 e kadar imdirimli ücret uygulanması gerekir dediysemde bu tahsil ettiğimiz ocak ayının faturası ondan 29.00 alıyoruz dedi. 15 ocak ta ödediğim fatura nasıl ocak ayına ait oluyor anlamadım doğrusu.
ben eski aboneyim aylık 25 ytl ödüyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri