Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: ADSL Yeni Kampanyası Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiyatlardan kazığı yiyoruz ama bari hakkını verip hızımız gerçek hızına getirseler onada şükredeceğim .nerde o günler sabırla bekliyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski aboneleri düşünen yok ki?
    onlar nasıl olsa garantide !!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İletişim sisteminde fiyat olarak tüm kapılar aynı yola çıkar. Hiç birisi karından ödün vermez.
    Kimisi zamandan, kimisi para'dan çalar aynı paraya çıkar. Hep üç kağıt.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ŞİMDİYE KADAR BACANAKLA ORTAK KABLOSUZ KULLANIYORDUK. BU KAMPANYA ÇIKTI DİYE BENDE ABONE OLAYIM DEDİM. SINIRSIZ İNTERNETE ABONE OLDUM 1024 kbps HIZINDA VE KABLOSUZ MODEM DE HEDİYE VERDİLER. BAĞLANTI ÜCRETİNİ DE TAKSİT YAPTIRDIM 12 AY. ONLARIN DEDİĞKLERİNE GÖRE 2 AY 32 YTL + 3 YTL BAĞLANTI ÜCRETİNİN TAKSİTİ = 35 YTL ÖDEMEM LAZIM. İLK FATURA 3 GÜN ÖNCE GELDİ 43 YTL. NE OLDU BENDE ŞAŞIRDIM. AZ SONRA DA TTNET YETKİLİLERİNE MAİL YOLLAYIP DURUMU SORACAĞIM. NEDİR NEYİN NESİDİR. GÖNÜL İSTER Kİ HERKESE İNDİRİM YAPSINLAR AMA HESAPLAR TUTMUYOR. DÜŞÜNECEK OLURSANIZ ŞUNU ALIRSANIZ AYDA ŞUKADAR ÖDEYECEKSİNİZ VERGİLER DAHİL AMA FATURA ÖYLE DEMİYOR. SAYGILAR HERKESE...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemde 29.99YTL 30 ytl bile değil valla çok hesaplı tebrikler telecom vatandaşın cebini fefkalade düşünüyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı mehmetcekce Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemde 29.99YTL 30 ytl bile değil valla çok hesaplı tebrikler telecom vatandaşın cebini fefkalade düşünüyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet kablolu modemlerde ilk üç ay kablosuz modemlerde ilk 2 ay 18.99 sonra 29.99

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende eski aboneyim 2008 yılına kadar 15.00 ytl idi. ocak 2008 de aralık ayının faturasını ödemeye vardığımda 29.00 ytl tahsil ettiler. oradaki memura bir türlü derdimi anlatamadım. her ne kadar ocak 2008 e kadar imdirimli ücret uygulanması gerekir dediysemde bu tahsil ettiğimiz ocak ayının faturası ondan 29.00 alıyoruz dedi. 15 ocak ta ödediğim fatura nasıl ocak ayına ait oluyor anlamadım doğrusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben eski aboneyim aylık 25 ytl ödüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boraboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben eski aboneyim aylık 25 ytl ödüyorum
    Hayırdır mahmut hocanın torpillimisisin yoksa

Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri