tabii bölgenizde kablolu yayın varsa:49:
tabii bölgenizde kablolu yayın varsa:49:
arkadaşlar suc bizlerde eski abüneleri hic düşünmüyorlar bizlerde gerhangi bir tepki varmı sadece yazı yazarak tepkimizi dile getirmiye calışıyoruz eski abünelere sesleniyorum gelin hep beraber tt neti kapatalım haha cazip ve uygun yerden internet alalım onlar bize yalvarsın koz bizim elimizde ama biz kiymetini bilmiyoruz bizler böyle hareket etmeye devam edersek biz eski abüneler daha indirim olacak diye cok bekleriz
arkadaşlar suc bizlerde eski abüneleri hic düşünmüyorlar bizlerde gerhangi bir tepki varmı sadece yazı yazarak tepkimizi dile getirmiye calışıyoruz eski abünelere sesleniyorum gelin hep beraber tt neti kapatalım haha cazip ve uygun yerden internet alalım onlar bize yalvarsın koz bizim elimizde ama biz kiymetini bilmiyoruz bizler böyle hareket etmeye devam edersek biz eski abüneler daha indirim olacak diye cok bekleriz saygılar
ttnet indirim yapacak diye beklersek çok bekleriz
hikayeden kampanya 3 ay ode 24 ay kole ol....::İ)İ)
Diğer adsl sunucularıda telekomun verdiği pastayı dagıtıyorlar.Türk telekom araya rekabet girmesin diye dagıtmın bir kısmını onlara veriyor.hizmet aynı.rakip olmasınlar diye kazancının bir kısmını dur payı olarak dagıtıyor.Kampanyalara dikkat ederseniz fiyat bakımından hepside aynı paraya çıkıyor.sonuçta rekabet diye bir şey yok Kazık yine kazık.şeklin önemi yok.
Uydunet için boşuna heveslenmeyin.Ankaranın merkezi ilçesi Keçiörende birbirine sınır bir mahallde var diğerinde yok.Türksat kablonun adını değiştirdiler ama kalitesini değiştiremediler.Galiba adı yaldızlı olunca herkes yutacak sanıyorlar.Kablo tv Türksata geçeli kaç metre kablo döşediler.Bu milletin parasınıda reklam adı altında savuruyorlar Olmayan hizmetin reklamını yapmakla Türksat bir ilke imza atmış bulnuyor.
Smile ADSL'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )
S m i l e A D S L 'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )
Evet doğrudur. Sözleşmeyi fesedildiğinde baya bir para istiyorlar. O nedenle taahhüt altına girmemek gerekiyor. Hangi kampanya olursa olsun taahhüt altına girildiğinde daha sonra yeni kampanyalar çıkardıklarında eski kullanıcıları mağdur ediyorlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri