tabii bölgenizde kablolu yayýn varsa:49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
tabii bölgenizde kablolu yayýn varsa:49:
arkadaþlar suc bizlerde eski abüneleri hic düþünmüyorlar bizlerde gerhangi bir tepki varmý sadece yazý yazarak tepkimizi dile getirmiye calýþýyoruz eski abünelere sesleniyorum gelin hep beraber tt neti kapatalým haha cazip ve uygun yerden internet alalým onlar bize yalvarsýn koz bizim elimizde ama biz kiymetini bilmiyoruz bizler böyle hareket etmeye devam edersek biz eski abüneler daha indirim olacak diye cok bekleriz
arkadaþlar suc bizlerde eski abüneleri hic düþünmüyorlar bizlerde gerhangi bir tepki varmý sadece yazý yazarak tepkimizi dile getirmiye calýþýyoruz eski abünelere sesleniyorum gelin hep beraber tt neti kapatalým haha cazip ve uygun yerden internet alalým onlar bize yalvarsýn koz bizim elimizde ama biz kiymetini bilmiyoruz bizler böyle hareket etmeye devam edersek biz eski abüneler daha indirim olacak diye cok bekleriz saygýlar
ttnet indirim yapacak diye beklersek çok bekleriz
hikayeden kampanya 3 ay ode 24 ay kole ol....::Ý)Ý)
Diðer adsl sunucularýda telekomun verdiði pastayý dagýtýyorlar.Türk telekom araya rekabet girmesin diye dagýtmýn bir kýsmýný onlara veriyor.hizmet ayný.rakip olmasýnlar diye kazancýnýn bir kýsmýný dur payý olarak dagýtýyor.Kampanyalara dikkat ederseniz fiyat bakýmýndan hepside ayný paraya çýkýyor.sonuçta rekabet diye bir þey yok Kazýk yine kazýk.þeklin önemi yok.
Uydunet için boþuna heveslenmeyin.Ankaranýn merkezi ilçesi Keçiörende birbirine sýnýr bir mahallde var diðerinde yok.Türksat kablonun adýný deðiþtirdiler ama kalitesini deðiþtiremediler.Galiba adý yaldýzlý olunca herkes yutacak sanýyorlar.Kablo tv Türksata geçeli kaç metre kablo döþediler.Bu milletin parasýnýda reklam adý altýnda savuruyorlar Olmayan hizmetin reklamýný yapmakla Türksat bir ilke imza atmýþ bulnuyor.
Smile ADSL'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. )
S m i l e A D S L 'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. )
Evet doðrudur. Sözleþmeyi fesedildiðinde baya bir para istiyorlar. O nedenle taahhüt altýna girmemek gerekiyor. Hangi kampanya olursa olsun taahhüt altýna girildiðinde daha sonra yeni kampanyalar çýkardýklarýnda eski kullanýcýlarý maðdur ediyorlar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri