REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Düşük Bel Pantolon Giymeye 60 Gün Hapis!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    simdi yazdigimdan bir parcasini alip kesip yorum yapma.

sen kullandigin kelimelerinin anlamini bilmiyorsun laiklik nezamandir muslumanlari ayiriyor,ama senin gibi insanlar varken turbanlilar ve olmayanlar diye ayirim herzaman yapilir.

nedemek ataistlik sen kimsin be adam insanin icindeki duygulkarini biliyoyrsun camur atma terbiyesizlik yapma .sen once icindeki duygularini temizle .imanin kimde olucagi belli omaz
    kırdıysam özür dilerim kardeş beni yanlış anladın yada ben anlatamadım
    demem şudurki bir ülkenin yönetim şekli laik buraya kadar tmm
    ülke tüzel kişiliktir canı yoktur bir kavramdır
    bir ülke topraklarında yaşayan her bireye eşit uzaklık yada yakınlıkta olmalıdır
    buraya kadar sorun olmadıgı kanaatindeyim
    gelelim bireylere bireyler öyle yada böyle bir inanca sahiptir
    şimdi siz yada ben müslümanız öyle deyilmi evet bu kesin
    demem şudurki şimdi ben müslümansam sizde müslümansanız sizin uzaklıgınız yada yakınlıgınız ben ile bir gayrimüslime aynımı olur?
    benim için geçerli benim aynı olmaz sen benim için daha önemli olursun nedeni senin müslüman olman
    İbn Ömer'den (r.ahm.) rivayet edildiğine göre:
    Allah Resulü (a.s.) şöyle buyurmuştur: "Müslüman Müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez ve onu tehli***e atmaz. Her kim bir kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun ihtiyacını giderir. Her kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da o kimseden Kıyamet gününün sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir. Her kim bir Müslümanın kusurunu örterse, Allah da Kıyamet gününde onun kusurunu örter."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu mesajımdan sonra yazılacak düşük bel ile alakasız tüm mesajları sileceğim ne bu yaa konuyu nerden nereye çekmişsiniz!!! tartışmaya ne kadar meraklı milletiz anlamıyorum ki!!! herkesin fikrini neden olduğu gibi kabul etmek yerine değiştirmeye çalışıyoruz!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aptal amerikalıların abuk sabuk uygulamalarından birisi....düşük bel pantolonmuş...aptalca...herhangi bi mantığı yok....üzerinde tartışmaya bile değmez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi olmuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aptal amerikalıların abuk sabuk uygulamalarından birisi....düşük bel pantolonmuş...aptalca...herhangi bi mantığı yok....üzerinde tartışmaya bile değmez....
    her şey bi yana bu'da güzel bir yorum olmuş

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri