arkadaþlar yeni bir uydu cihazý aldým baff 6000 bu cihazda ntv veya fox için bis ***i nasýl gireceðim bana yardýmcý olursanýz sevinirim
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar yeni bir uydu cihazý aldým baff 6000 bu cihazda ntv veya fox için bis ***i nasýl gireceðim bana yardýmcý olursanýz sevinirim
konu baþlýðýný direkt baff 6000 olarak düzeltirsen konu bilgini ve
görevli arkadaþlarýmýz daha çabuk yardýmcý olacaktýr
Arkadaþ inþallah iþine yarar
1. Uydu alýcýnýzýn Biss þifre çözebilme özelliðine sahip olmasý gerekmektedir. Çoðu uydu alýcýlarýnda bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda deðildir. Eðer uydu alýcýnýzýn þifre çözme özelliði açýk durumda deðilse, uydu alýcýnýzý aldýðýnýz yetkili servisten destek isteyiniz.
2. Uydu alýcýnýzýn menüsünde ‘CAS’, ‘*** Giriþi’, ‘CAS System’, ‘CAS ***s’ veya benzer bir isimle yer alan *** giriþi menüsüne gelin.
3. Açýlacak menüde yer alan þifreleme tiplerinden (Þifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanýný seçin.
4. Açýlacak menüde yer alan talimatlarý uygulayarak aþaðýdaki deðerleri girin.
NTV için; Biss ID: 0x1FFF (eðer 6 haneli ise biss ID 0x001FFF olarak girilmelidir.)
NTVSPOR için; Biss ID: 0x1FFB (eðer 6 haneli ise biss ID 0x001FFB olarak girilmelidir.)
Biss TP: 11892/12800(H) (Bazý modellerde bu sorulmamaktadýr.)
*** Deðeri: A021230035461400 (eðer 12 hane varsa *** deðeri A02123354614 olmalýdýr.)
5. Þifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çýkýn.
6. Þifreyi kaydettiðiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal þifreli’ gibi bir uyarý ile karþýlaþýyorsanýz uydu alýcýnýzý kapatýp açýn.
7. Eðer alýcýnýz hala þifreyi çözemiyorsa lütfen cihazýnýzý satýn aldýðýnýz yetkili servisten destek isteyin.
Baff için ntv 001fff 00 A021230035461400
Not: NTV’nin Ýspanyol Ligi maç yayýnlarý, Türkiye içinde çatý anteni ile vericiler üzerinden, Kablo TV þebekesinden, D-Smart ve Digiturk platformlarýndan herhangi bir iþleme gerek kalmaksýzýn sorunsuz bir þekilde izlenmektedir
Konu felekcan tarafýndan (25-03-2008 Saat 21:44 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþlar *** leri girmeme raðmen açýlmýyor benim program filan mý atmam lazým bir yardýmcý olsanýz sevinirim

baff 6000 e kanal ekleyemiyorum ne yapmam lazým yardýmcý olanlara þimdiden teekkürler
arkadaþým baff 6000 ftatwin ise 6969 ok
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri