REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Düşük Bel Pantolon Giymeye 60 Gün Hapis!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Düşük Bel Pantolon Giymeye 60 Gün Hapis!

Düşük Bel Yasaklanmaya Devam Ediyor.!.. Florida'da Düşük Bel Pantalon Giyenler 60 Güne Kadar Hapis Cezası Alacak!..

ABD'de rap müzik yapan siyahi erkek şarkıcıların moda akımı olarak başlattığı bol ve düşük bel pantolonlar, Florida'da yasaklanıyor.

ABD'deki bazı kent ve kasabalarda daha önce uygulanmaya başlanan yasak için yetkililer, "saggy" adı verilen düşük bel pantolonun gençlerde davranış bozukluklarına yol açtığını iddia etti.

Yasağı ihlal edenler, 60 güne kadar hapis cezası alacak.

uçankuş
    Konu xhardlove tarafından (22-03-2008 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşük belden ziyade bol pantalonlar tercih edilmeli çünkü çok dar pantolon kısırlığa kadar neden olabiliyor ama aşırısı da hoş olmaz tabi ki düşük belin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi bu kadarmı yani olayın edebi terbi ahlaki bakımdan önemi yok
    öylemi ne acı bir durum bizim ülkede yasaklansa ülkenin bazı insanları
    ayağa kalkardı layiklik elden gidiyor diye neyse
    Konu f47xfenerli tarafından (22-03-2008 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hepsi bu kadarmı yani olayın tdebi terbi ahlaki bakımdan önemi yok
    öylemi ne acı bir durum bizim ülkede yasaklansa ülkenin bazı insanları
    ayağa kalkardı layiklik elden gidiyor diye neyse
    bay-kall ne der acaba ona sormak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

laiklige karsi olanlar agzina almasin yakismiyor,her firsatta laiklige bir bahane bulmayin.pantolonla ne ilgisi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    laiklige karsi olanlar agzina almasin yakismiyor,her firsatta laiklige bir bahane bulmayin.pantolonla ne ilgisi var.
    inan hemşerim öyle bir yasak TÜRKİYE'de olsa o yasagı koyan partiye kapatma davası açılır )
    Hamdolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inan hemşerim öyle bir yasak TÜRKİYE'de olsa o yasagı koyan partiye kapatma davası açılır )
    Hamdolsun
    karsi cikan cok olur evet ama turkiyede kacak elektik ve su onlemlere ragmen hala engellemedi bunami uycaklar..

birde laik olan biri illa bunumu giyecek bu resmen camur atmadir ,ikilik yapmaktir cahilliktir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

birde laik olan biri
    kişi laik olmaz be kardeşim devlet düzeni laik olur bunu anlasak sorun kalmayacak
    ör:şimdi ben müslümanım(elhemdülillah)bütün dinlere eşit durmam lazım laik oldugum zaman ama yaratan Allah buyuruyorki müslüman müslümanın kardeşidir
    bu durumda benim kardeşime olan mesafem ile yabancıya mesafem aynı olurmu Allah aşkına yada siz kardeşinizle bana eşit mesafedemi olacaksınız lütfen mantıklı olalım kişiler laik olmaz olursa o ateistlik olur tenzi ederim kimseyi kırmak istemem bir örnek olarak yazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu nerelere geldi, arkadaşlar düşük bel pantalon yasağından bahsediyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kişi laik olmaz be kardeşim devlet düzeni laik olur bunu anlasak sorun kalmayacak
    ör:şimdi ben müslümanım(elhemdülillah)bütün dinlere eşit durmam lazım laik oldugum zaman ama yaratan Allah buyuruyorki müslüman müslümanın kardeşidir
    bu durumda benim kardeşime olan mesafem ile yabancıya mesafem aynı olurmu Allah aşkına yada siz kardeşinizle bana eşit mesafedemi olacaksınız lütfen mantıklı olalım kişiler laik olmaz olursa o ateistlik olur tenzi ederim kimseyi kırmak istemem bir örnek olarak yazdım
    simdi yazdigimdan bir parcasini alip kesip yorum yapma.

sen kullandigin kelimelerinin anlamini bilmiyorsun laiklik nezamandir muslumanlari ayiriyor,ama senin gibi insanlar varken turbanlilar ve olmayanlar diye ayirim herzaman yapilir.

nedemek ataistlik sen kimsin be adam insanin icindeki duygulkarini biliyoyrsun camur atma terbiyesizlik yapma .sen once icindeki duygularini temizle .imanin kimde olucagi belli omaz

11. 22-03-2008, 22:45

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri