:45: Her nekadar benim risivirime uymasada konuyu işleyen arkadaşa teşekkürler..............
Teşekkur: 0
:45: Her nekadar benim risivirime uymasada konuyu işleyen arkadaşa teşekkürler..............
teşekkürler ustalar başarılar![]()
Üstad emeğine sağlık gerçi ben makinayı modülü iptal ettim stream yazılımı yükledim ama olsun sonunda yazılımı çıktı ya 1030'ların buda yeter...Umarım gelecekte TPS'lerde gelir.Sunny menüsü çok güzel stream menüyü sevemedim gitti.Tekrar teşekkürler
Ben yazılımın çıkmamasının fabrikayla alakalı olduğunu yazdım,bu yazılımı editli yazılım değil,Eski bi yazılım ve deneme yanılma yöntemiyle Premiere farkedilmiş..
Ama yinede önemli olan bu cihazlardada hala bazı kanaalların izleneceği.. : )
yazılım için teşekurler
slm öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim şu an hava lodos ilk fırsatta ayarlayacağım tekrar tekrar teşekkür ederim saygılar...
merhabalar amedeus ve tum form üyesi arkadaşlarım ben cihazın sistem bilgisini yazacağım ona göre sizin önereceğiniz doğrultuda hreket edecğim sunny AT-1030 DCI SKYZ İnfo :10.05.14-CDED S/W:V02.00.06 H/W:V12.03.A5 LOADER:V6,19 C.A:2.2.2 ŞİMDİ SİZİN SÖYLEYECEĞİNİZ DOĞRULTUDA HAREKET EDECEĞİM şimdiden tşkler
merhabalar amedeus ve tüm form üyesi arkadaşlarım ben cihazın sistem bilgisini yazacağım ona göre sizin önereceğiniz doğrultuda hareket edecğim sunny AT-1030 DCI SKYZ İnfo :10.05.14-CDED S/W:V02.00.06 H/W:V12.03.A5 LOADER:V6,19 C.A:2.2.2 ŞİMDİ SİZİN SÖYLEYECEĞİNİZ DOĞRULTUDA HAREKET EDECEĞİM şimdiden tşkler maillerinizi bekliyorum![]()
bir ilk önce astran varsa bu yazılımın sana artısı var eğer astara çanağın yoksa
yüklemen sadece cihazdaki versiyomn yenilemen olur atmak istersen yinede
izleyeceğin yol basit ilk önce kuru kaf at daha sonra yazılımı cihazı restle daha sonra hazır kanal listesini at kke güncel softcam iyiseyirler not sadece
hotbirit çanağın varsa cihazını modifyeyle 12-01-a5 çevirmen önerilir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri