Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny 1030 Sky & Kaon 911 Az Sky 12.03.A5 Premier OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: Her nekadar benim risivirime uymasada konuyu işleyen arkadaşa teşekkürler. .............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustalar başarılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bizde arkadaşa olan güvenimizden konuyu sabitledik,digi tv ve tps açmaz arkadaşım..Fakat Premiereler açık.. : )
    dostum sağol beni tanıyan herkez bilirki asla insanları yanıltmam bende iki cihaz getirdim bu yazılım için ayrıcada bu yazılımın fabrikayla alkası yoktur tamamen amtrlerin uğraşıdır bilginize sra tpsde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstad emeğine sağlık gerçi ben makinayı modülü iptal ettim stream yazılımı yükledim ama olsun sonunda yazılımı çıktı ya 1030'ların buda yeter...Umarım gelecekte TPS'lerde gelir.Sunny menüsü çok güzel stream menüyü sevemedim gitti.Tekrar teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum sağol beni tanıyan herkez bilirki asla insanları yanıltmam bende iki cihaz getirdim bu yazılım için ayrıcada bu yazılımın fabrikayla alkası yoktur tamamen amtrlerin uğraşıdır bilginize sra tpsde
    Ben yazılımın çıkmamasının fabrikayla alakalı olduğunu yazdım,bu yazılımı editli yazılım değil,Eski bi yazılım ve deneme yanılma yöntemiyle Premiere farkedilmiş..

Ama yinede önemli olan bu cihazlardada hala bazı kanaalların izleneceği.. : )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım için teşekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim şu an hava lodos ilk fırsatta ayarlayacağım tekrar tekrar teşekkür ederim saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar amedeus ve tum form üyesi arkadaşlarım ben cihazın sistem bilgisini yazacağım ona göre sizin önereceğiniz doğrultuda hreket edecğim sunny AT-1030 DCI SKYZ İnfo :10.05.14-CDED S/W:V02.00.06 H/W:V12.03.A5 LOADER:V6,19 C.A:2.2.2 ŞİMDİ SİZİN SÖYLEYECEĞİNİZ DOĞRULTUDA HAREKET EDECEĞİM şimdiden tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar amedeus ve tüm form üyesi arkadaşlarım ben cihazın sistem bilgisini yazacağım ona göre sizin önereceğiniz doğrultuda hareket edecğim sunny AT-1030 DCI SKYZ İnfo :10.05.14-CDED S/W:V02.00.06 H/W:V12.03.A5 LOADER:V6,19 C.A:2.2.2 ŞİMDİ SİZİN SÖYLEYECEĞİNİZ DOĞRULTUDA HAREKET EDECEĞİM şimdiden tşkler maillerinizi bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhabalar amedeus ve tüm form üyesi arkadaşlarım ben cihazın sistem bilgisini yazacağım ona göre sizin önereceğiniz doğrultuda hareket edecğim sunny AT-1030 DCI SKYZ İnfo :10.05.14-CDED S/W:V02.00.06 H/W:V12.03.A5 LOADER:V6,19 C.A:2.2.2 ŞİMDİ SİZİN SÖYLEYECEĞİNİZ DOĞRULTUDA HAREKET EDECEĞİM şimdiden tşkler maillerinizi bekliyorum
    bir ilk önce astran varsa bu yazılımın sana artısı var eğer astara çanağın yoksa
    yüklemen sadece cihazdaki versiyomn yenilemen olur atmak istersen yinede
    izleyeceğin yol basit ilk önce kuru kaf at daha sonra yazılımı cihazı restle daha sonra hazır kanal listesini at kke güncel softcam iyiseyirler not sadece
    hotbirit çanağın varsa cihazını modifyeyle 12-01-a5 çevirmen önerilir

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri