REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon
84 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sunny 1030 Sky & Kaon 911 Az Sky 12.03.A5 Premier OK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: ustatlar hangi güncel kke dosyasını yükleyeceksek onuda yazın şuraya lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: ustatlar hangi güncel kke dosyasını yükleyeceksek onuda yazın şuraya lütfen
    Buyur burada..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolun kardeşler elinize sağlık yazılım için başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar piremier paketini yazılımlarınız sayesınde açtık sağolunda şimdi premier direktleri açtığımız zaman üzerine geldiğimizde kumandamızdaki hangi düğmeye basalımki 7 adet daha direkt kanalı çıksın??bizim kaon kumandalarınkadi hangi düğme bu özelliğe sahip bulamadım.drembaxlarda mavi tuş diyorlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OĞUZ123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar piremier paketini yazılımlarınız sayesınde açtık sağolunda şimdi premier direktleri açtığımız zaman üzerine geldiğimizde kumandamızdaki hangi düğmeye basalımki 7 adet daha direkt kanalı çıksın??bizim kaon kumandalarınkadi hangi düğme bu özelliğe sahip bulamadım.drembaxlarda mavi tuş diyorlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...kolay gelsin..
    KKE+ attıktan sonra Premiere World paketi açılıyor zaten..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasım spor kanalının uzerıne geldıgınde drembax makınasında mavi tuşa basınca alt kanallar cıkıyor ve bırını seyredıyorsun bu olayı bızım makınalarda kaom tabanlı hangı tuş yapıyor bunu araştırıyorum.yanı bır kanal uzerınde 4veya 5 tane kanal cıkıyor ve secıyorsun.bu konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkurler...kolay gelsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OĞUZ123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadasım spor kanalının uzerıne geldıgınde drembax makınasında mavi tuşa basınca alt kanallar cıkıyor ve bırını seyredıyorsun bu olayı bızım makınalarda kaom tabanlı hangı tuş yapıyor bunu araştırıyorum.yanı bır kanal uzerınde 4veya 5 tane kanal cıkıyor ve secıyorsun.bu konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkurler...kolay gelsın...
    Kaon cihazlarda öyle bi secenek yok arkadaşım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O zaman arkadaşım bizler paketteki diretk film kanallarını ve adu.... kanallarını seyredemeyecegiz demekki....doğrumu??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O zaman arkadaşım bizler paketteki diretk film kanallarını ve adu.... kanallarını seyredemeyecegiz demekki....doğrumu??
    Hayır doğru değil öyle bas açılsın kanalları değiştir gibi bi fonksiyon yok kaon da..

O kanalları arayıp bulacaksınız.. Frekans taratması yaparsanız bulabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neyse yine makınamızın zayıflığı çıktı ortaya ....makinalara bir iyilik düşüneceğiz...kolay gelsin...

Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri