Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Sunny 1030 Sky & Kaon 911 Az Sky 12.03.A5 Premier OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı telat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim makine 1030 sky idi yeni yazilimi attim kaona döndü fakat dediğiniz kanallarin hiçbirini açtıramadim yazilimi attiktan sonra load default ettim yine açmadı,kke *** dosyasini 230ep loaderle yükledim ***leri görmek için yeniden load default ettim yine açilmadı ne yapmam lazım bi zahmet tarif ederseniz çok sevinirim.
    Load default yapın kanal kilidini kaldırın (sistem kurmadan) daha sonra kke+ dosyası yükleyin ve load defaut işlemini yapmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deneyecem çok sağol .inşallah açar bu kere.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı telat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim makine 1030 sky idi yeni yazilimi attim kaona döndü fakat dediğiniz kanallarin hiçbirini açtıramadim yazilimi attiktan sonra load default ettim yine açmadı,kke *** dosyasini 230ep loaderle yükledim ***leri görmek için yeniden load default ettim yine açilmadı ne yapmam lazım bi zahmet tarif ederseniz çok sevinirim.
    arkadaşım ( kke *** dosyasini 230ep loaderle ) arkadaşım sen delimisin kke softcam 230ep loaderle yüklenirmi cihazı çökertecekmisin onun laderi farklı
    chazıresetle fabrika ayrına dön tekrar kuru kafa at yazılımı tekrar at daha sonra kanlal kilidini aç olad dfult yap yani k.e.y.le.ri resetle kke softcamı at ama kke loderiyle kanalları btarat iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar 1030 u kaon a cevirdim ancak ses problemi cikti ses alamiyorum menude de 6 haneli sifre istiyor ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zimoza Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar 1030 u kaon a cevirdim ancak ses problemi cikti ses alamiyorum menude de 6 haneli sifre istiyor ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz
    emu kodu 463330 ses için cihazı resetle düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Komple mi resetlemeliyim kanal,uydu,kullanici tercihi ve hepsi var hangisiyle resetlemeliyim.
    Bu arada sifreyi sayenizde hallettim tesekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 1030dıc sky yanlız modulu sokmedim olurmu yazılım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 1030dıc sky yanlız modulu sokmedim olurmu yazılım?
    Evet olur modülü iptal etmediyseniz yükleyebilirsiniz ama tps au yapmaz,1.mesajda yazan kanalların hepsi güncel kodlarla veya güncel kke+dosyasıyla açılmaktadır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=amedeus;292335]1030-sky 911 Az Sky -12-03-a5

Premyer Ok
    normal 1030dcız dönüş nasıl yapabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=fakara;297697]
    Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1030-sky 911 Az Sky -12-03-a5

Premyer Ok
    normal 1030dcız dönüş nasıl yapabiliriz
    Modül iptalimi yaptınız...? Geri dönüşüm için bu dosyayı kullanın açıklamalar içinde mevcuttur..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu HCakir tarafından (06-04-2008 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri