Ah be güzel kardeşim
buna gerçekten inandığına inanıyorum ama bence yanılıyorsun bu kadar kesin nasıl konuşursun.
Bizlerde en az senin kadar laik atatürkçu türk oğlu türküz ve müslümanız.
Ak partinin laikliğe karşı olduğu konusunda en ufak bir tereddütümüz olsa bizler atatürkün bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizi korumak için canımızı bile vermekten en ufak bir tereddütümüz olmaz buna inan. Yapılan döndürülmeye çalışan dolaplara tarafsız olarak bir incele belki düşüncelerinde bir değişiklik olur. Bir siyasi partiyi beyenmezsin bu senin en doğal hakkın.
ama bazı düşünceri tenkit ederken toplumu isyana ve kamplara bölecek yazılar yazamazsın. bunu ahlak değerleri içinde ve mantıklı bir şekilde topluma kendi siyasi görüşlerini anlatırsın. Senin cumhuriyet gazeten ve ismini bile telaffuz etmekten kaçındığım bir tv kanalı ve onun borazancısının yayınlarına bak el insaf. bumu siyaset ahlakı, halka ak partı hakkında nefret tohumları eken toplumu kamplara bölen böyle bir siyasi anlayış olurmu. ben bunu nefretle kınıyorum. bunun tek yolu eğer bir siyasi partiyi beğenmiyorsak bunu seçimlerde verdiğimiz oylarla gösteririz geçmiştede olduğu gibi. bunu başka yolu yok.
bak bakalı toplumu kimler kendi düşünceleri doğrultusunda kimler bölmeye çalışıyor.
her kez istediği inancı ve siyasi görüşü benimsemekte serbesttir bu onun en doğal hakkıdır. ama sen benim gibi düşünmek ve siyasi görüşümde olacaksın demek kadar saçma ve yobazca bir ideal olamaz. zaten insanları birleştiren bu asgari müşterekleridir. demokraside bu inanç ve düşüncelere saygı duymaktır.
Saygılar.
Yer imleri