Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Perinçek tutuklandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bizim erbakan da öyle söyledi...sonunu biliyoruz. sizinkilerde kanlı demiş...sonunu göreceğiz.. ayrıca ben parti falan zikretmedim ama sen parti yazmışsın. (sözüm rewal için) şu anki mevcut hükümetin üyesi değilim. hükümette hangi parti olursa olsun yukarıdaki telefon konuşmaları ve daha bizim bilmediğimiz bir çok olayın üzerine gitmesini isterim. umarım sonuçlandırırlar. bence alemdaroğlu nun serbest kalışı masum olduğundan çok mason lojalarının baskısındandır. (mason lojaları dünyanın en güçlü tarikatı-örgütüdür)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen döndürülen dolaplara sende akp gözlüğü ile bakmaktan vazgeç ATATÜRK 'ümüzün kurduğu sümerbank noldu adına dahi tahammül edemiyenler ne dedi 'adını tarihten silececeğiz'o beğenmediğin adını anamadığın tv kanalı varya başbakanın elinde mikrofonla''Biz abd nin bop eşbanlığınıda yapıyoruz sözlerini'' defalarca gösterdi bundandır adını anamaman bir ülke başbakanı başka bir ülkenin projesine eşbaşkanlık yapıyor ve bunun sonucu ıraklı müslümanların hali ortada bazı şeyleri artık anlayın .
    Ben ancak sana nasihatte bulunabilirim sayın reval
    Çünki sen olaylar yüzeysel ve o izlediğin kanalın kafana soktuğu bireysel olaylar üzerinde duruyorsun, özelleştirmenin bende bizim toplum yapımıza uygun bir siyaset olduğu kanısındayım. sırtını devletin kurumlarına daya üretme kuruluş zarar etsin nasıl olsa aybaşı geldimi devlet maaaşını öder özelleştirmeye kalkınca özelleştirmeye hayır demek için en önde koş yok öyle bedava maaş. Sumerbank telekom tüpraş vardıda ekonomimizmi 4 4l lüktümü vergi alama elektrik su paralarını alama devlete yükten başka, senin yaşın daha genc galiba bu ülke kimleri gördü
    Ak partinin ülkenin geleceği konusunda yaptığı negati bir icraatını görsem seçim zamanında gereğini yaparım. benki 92 seçimlerinde chp ye oy vermiş biriyim. o zaman ak partimi vardı. bu sayın baykal chp nin başında olduğu müddetçe chp iktidarı rüyasında görür. Ben iktidara gelmek için uğraştıklarına inamıyorum ya çünki bir siyasi parti iktidar olmak için toplumun değerlerine sahip çıkar. toplumu geri zekalılıkla suçlamaz. nasıl olsa onları milletvekilliği imkanlarından faydalanmalarını sağlayan bir seçmen kitlesi var. Sonra bir sürü sorumluluk al ülke yönet bozulan dengeleri ve ekonomiyi düzeltmekle uğraş. En kolay yolu Bol Bol tenkit etmek varken, nasıl olsa sorumluluk istemeyen bir şey. salla lafını al maaşını.
    Ben yaşamım boyunca bir kaç kere gözlük çıkardım ve hiç bir partiye fanatik bir şekilde bağlanmadım.
    Bence senin bir göz doktoruna ihtiyacın var.
    Konu conker tarafından (24-03-2008 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuda hararet gittikçe artıyor,sırf sizleri düşündüğümden konuyu kapatıyorum..

Selametle..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri