Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: 12.03.a5 stream menü absat ok biss ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemfrozen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Premiere @ Astra 19,2E ve mcm top açan yazılım varmı acaba arkadaslar
    Cihazınız 12.03.a5 ise malesef o kanalları izleyemezsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bugüne kardar gördüğüm en güzel menü bu GT-60030SKYZ_12[1].03.A5_060801zc yazılımında var, yükledim çok güzel ama tuhaf birşeyle karşılaştım. Bundan önce kaon dsc 911az yazılım yüklüydü ve ben bazı kanallara atlama özelliği vermiştim. Bu yazılımı yükledikten sonra güncel kke ve yedeklediğim kanal listemi yükledim, ama bu yazılımda kanalları atlama özelliği yok yani daha önce atla özelliği verdiğim kanalları şuan ekrana getirtemiyorum. Bu yazılımı yüklemek isteyen arkadaşlar buna dikkat etsinler. İkincisi sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Hani usb ise kanal listeleri yüklenmiyordu ya pc den dijitale bu yazılımla her şey yapılabiliyor. yazılım,kke,arkafon,en önemlisi kanal listesi bu özelliği çok güzel kanal atmada problem yaşayanlara güzel bir çözüm. cemfrozen arkadaşımıza tşk.ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bilmenizi istediğim bir şey daha var bu yazılımın 27.06.2007 tarihli olanı var ben indirdim ama nerden indirdim tam bulamadım orasını şuan araştırıyorum bulursam eklerim bu yazılımın yerine onu yüklerseniz bu son yazılımlardaki tüm özellikler var absat gibi tabi tps çözmez bilginize. xxl.***** platinum(gece yarısına doğru) belgesel kanalları vs. bunların çoğunu çözüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amman arkadaslar iptal edeyim deken makınanızı tamamen iptal etmeyin ben 1 salaklık yaptım makınaya zarar verıyordum elktronikciden yardım alın kesınlıkle size tavsiyem

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri