yaaa ben boşa uğraşmayın diyorum size. Telekom açık açık kendi ağzıyla yazdıklarını aynen iletiyorum.
TÜRK TELEKOM'DAN SABİT ÜCRET BASIN AÇIKLAMASI
Son günlerde medyada Türk Telekom’un uyguladığı sabit ücret konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Bu konudaki karışıklığı gidermek amacıyla bilgilendirme yapılması gereği duyulmuştur. Haberlerde sözü geçen Tüketici Hakem Heyetleri, Anayasa Mahkemesi’nin kısa bir süre önce açıklanan kararına göre mahkeme niteliğinde değildir.
Bu nedenle sabit ücret aleyhindeki Tüketici Hakem Heyeti kararı bir yargı kararı değildir. Daha önce de benzer nitelikte hakem heyeti kararları verilmiş ancak tamamı Türk Telekom tarafından yapılan başvurular sonucunda mahkemeler tarafından iptal edilmiştir. Basında yer alan son tüketici hakem heyeti kararı ile ilgili de gerekli başvurular ilgili mahkemelere yapılmıştır. Türk Telekom bir yargı kararı niteliği taşımayan Hakem Heyeti kararının iptali için yeni bir dava açmıştır. Yasal süreç devam etmektedir.
Bu konuda kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirmek isteriz.
Saygılarımızla
ilginiz için teşekkürler ben dilekçeyi yazdım sonucunu bekliyorum inşallah lehimize olur
Ah be Canım kardeşim hangi devletten söz ediyorsun keşke Telekom devletimizin olsada bize geri para ödemese
25 Agustos 2005 Perşembe günü yüzde 55 hissesinin 6.55 milyar dolara Oger Telecom Ortak Girişim Grubu’na satışına ilişkin “hisse satış sözleşmesi” imzalandı. Sözleşme, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, özelleştirmeden sorumlu Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Saudi Oger Grubu’nun mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Hariri tarafından imzalandı
Yabancı Sömüremeyecegi soyamayacagı işe para yatırırmı?
Yabancı adı o veya bu olsun o parayı bizden bir şekilde alır
Saygılar
Konu hogan01 tarafından (26-03-2008 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.
slm
gercekten dogruları yazmışsın arkadaş kalemine ve eline saglık keşke diger vatandaşlarda bu yazdıgının farkına varsalar o zaman çok şeyler degişir.bilmem anlata bilirmiyiz her halde anlayan anlar saygılar
arkadaşlar boşuna uğraşmayınn
rekabet kurulundan onay alıyor türk telekom yanii mahkemeyii türk telekom hep kazanır..
paylaşım için teşekkürler
arkadaslar az önce star tv de bir haber izledim.türkiyede "devlet her yönüyle çöküşe dogru gidiyor" yazıyordu inan içim burkuldu.çok üzüldüm.halkımız bu tür şeyleri hakkedecek ne yaptı diye soruyorum size?mecliste kavgalar olur ceremesini biz çekiyoruz![]()
Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydı. Hakikaten Verilmiş sadakamız varmış.
(Eminimki Atamızın ve Graham Bell in kemikleri mezarlarında fazlasıyla sızlıyordur .
Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarıcı icadı. Bu soytarıların elinde maskara oldu çıktı.)![]()
Selam, Vatandaşın kazandığı dava emsal teşkil ettiği için ödemek zorundalar aslında. Ama yine de Telekom a baskı olsun diye bence de dava açmak gerekir. Geçmiş parayı ödemeseler dahi bundan sonra konuşmalara mahsup edebilirler belki. Bu da Tüketicilerin yararına olur.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri