REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türktelekom Sabİt Ücret Dava dilekcesi (Alıntıdır)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar boşa uğraşmayın. 1 sene oldu konuyu takip ediyorum ama çıkan kararlar hep şu şekilde. tuketici kazanırsa ki bi çoğunda kazandı telekom buna rağmen bildiğinden şaşmıyor. yani hiç bir şey değişmiyor. Tüketici hakları sürekli savaş halinde. ve bir çok forumda bu örnek dağıtılmış. ama kimseye bir bilgi veya bildirim gelmedi. kısacası tuketici pasif kalıyor telekoma karşı.. ümidinizi kırmak gibi olmasın ama bende ve bir kaç arkadaşlımda çok uğraştık. sonuç çıkmıyor. hep Telekom ağır basıyor..bu aradada davayı kazanana da al bu senin paran deyipte para iadsi yapılmayacak..
    Kesinlikle doğrudur katılıyorum!......
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaaa ben boşa uğraşmayın diyorum size. Telekom açık açık kendi ağzıyla yazdıklarını aynen iletiyorum.

TÜRK TELEKOM'DAN SABİT ÜCRET BASIN AÇIKLAMASI

Son günlerde medyada Türk Telekom’un uyguladığı sabit ücret konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Bu konudaki karışıklığı gidermek amacıyla bilgilendirme yapılması gereği duyulmuştur. Haberlerde sözü geçen Tüketici Hakem Heyetleri, Anayasa Mahkemesi’nin kısa bir süre önce açıklanan kararına göre mahkeme niteliğinde değildir.

Bu nedenle sabit ücret aleyhindeki Tüketici Hakem Heyeti kararı bir yargı kararı değildir. Daha önce de benzer nitelikte hakem heyeti kararları verilmiş ancak tamamı Türk Telekom tarafından yapılan başvurular sonucunda mahkemeler tarafından iptal edilmiştir. Basında yer alan son tüketici hakem heyeti kararı ile ilgili de gerekli başvurular ilgili mahkemelere yapılmıştır. Türk Telekom bir yargı kararı niteliği taşımayan Hakem Heyeti kararının iptali için yeni bir dava açmıştır. Yasal süreç devam etmektedir.

Bu konuda kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirmek isteriz.

Saygılarımızla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginiz için teşekkürler ben dilekçeyi yazdım sonucunu bekliyorum inşallah lehimize olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gülbahçeli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    devlet kolay kolay para vermez
    Ah be Canım kardeşim hangi devletten söz ediyorsun keşke Telekom devletimizin olsada bize geri para ödemese

25 Agustos 2005 Perşembe günü yüzde 55 hissesinin 6.55 milyar dolara Oger Telecom Ortak Girişim Grubu’na satışına ilişkin “hisse satış sözleşmesi” imzalandı. Sözleşme, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, özelleştirmeden sorumlu Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Saudi Oger Grubu’nun mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Hariri tarafından imzalandı
    Yabancı Sömüremeyecegi soyamayacagı işe para yatırırmı?
    Yabancı adı o veya bu olsun o parayı bizden bir şekilde alır

Saygılar
    Konu hogan01 tarafından (26-03-2008 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm
    gercekten dogruları yazmışsın arkadaş kalemine ve eline saglık keşke diger vatandaşlarda bu yazdıgının farkına varsalar o zaman çok şeyler degişir.bilmem anlata bilirmiyiz her halde anlayan anlar saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar boşuna uğraşmayınn
    rekabet kurulundan onay alıyor türk telekom yanii mahkemeyii türk telekom hep kazanır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar az önce star tv de bir haber izledim.türkiyede "devlet her yönüyle çöküşe dogru gidiyor" yazıyordu inan içim burkuldu.çok üzüldüm.halkımız bu tür şeyleri hakkedecek ne yaptı diye soruyorum size?mecliste kavgalar olur ceremesini biz çekiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydı. Hakikaten Verilmiş sadakamız varmış.

(Eminimki Atamızın ve Graham Bell in kemikleri mezarlarında fazlasıyla sızlıyordur .
    Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarıcı icadı. Bu soytarıların elinde maskara oldu çıktı.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam, Vatandaşın kazandığı dava emsal teşkil ettiği için ödemek zorundalar aslında. Ama yine de Telekom a baskı olsun diye bence de dava açmak gerekir. Geçmiş parayı ödemeseler dahi bundan sonra konuşmalara mahsup edebilirler belki. Bu da Tüketicilerin yararına olur.
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri