REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: next yenı yazılım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next yenı yazılım

ustalar YUMAUTU ***viev ve freex ler mct ler oto yapılmıs sızdende boyle bır suprız beklıyoruz......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Duyduğuma göre mach 1 kendi sitesinde açıklamış çok yakında yeni gelecek yazılımda büyük süprizler varmış.Hatta yazılımlar hazırlanmış yurt dışına gönderilmiş ama niye bilmiyorum.Hadi hayırlısı deyip beklemek düşüyor bize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Duyduğuma göre mach 1 kendi sitesinde açıklamış çok yakında yeni gelecek yazılımda büyük süprizler varmış.Hatta yazılımlar hazırlanmış yurt dışına gönderilmiş ama niye bilmiyorum.Hadi hayırlısı deyip beklemek düşüyor bize.
    Nextin arkasında fabrika var yazılım desteği sağlam ama yelpazesi geniş değil,bu açığı kapatacaklarını inanıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mach1 kendisine yakışına yapacaktır,teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkur ederim ustad

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yeni yazılım çıktı diye flşh disc hazılamıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanbv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende yeni yazılım çıktı diye flşh disc hazılamıştım
    kusura bak ma arkadasım bende YUMATU kullanan arkadasların bır haylı gazabına ugradım bu yuzden ustalara sesleneyım dedım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşaallah 8000 ler unutulmaz.Bize karşı uygulanan ambargoya bir son verirler.Mach 1 usta şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pasa1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnşaallah 8000 ler unutulmaz.Bize karşı uygulanan ambargoya bir son verirler.Mach 1 usta şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
    8000 Serisine yazılım cıkmayacak sanırım daha önce acıklamada bulundulardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pasa1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İsteklerinizi buraya bildirin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri