Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Feldkamp: Gelecek sene yokum!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Feldkamp: Gelecek sene yokum!

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sarý-kýrmýzýlý takýmda gelecek sezon faal olarak görev yapmayacaðýný söyledi.

Feldkamp, takýmýnýn bugün yaptýðý antrenman sýrasýnda düzenlediði basýn toplantýsýnda, yeni baþkan Adnan Polat ile dün görüþtüðünü ifade ederek, ''Uzun bir konuþma yaptýk. Baþkanlýðýndan dolayý kendisini tebrik ettim. Galatasaray'ýn geleceði ile ilgili çok önemli konuþmalarýmýz oldu. 2007-2008 sezonu sorumluluðu bende ve bu sezonun iyi geçmesi için yapacaklarýmý görüþtük. Baþkanýmýz, 2008-2009 sezonunun oluþumu, takým içindeki deðiþim sorumluluðunu da bana verdi. Bu yýl için kadronun oluþumu ve teknik direktör seçimi ile ilgili bana açýk görevler verildi'' dedi.

Gelecek sezon faal olarak takýmda görev almayacaðýný kaydeden Alman teknik adam, teknik direktör seçimi konusunda ise ''Teknik direktör seçimi görevi de bana verildi. Adaylar var. Ama þu an en önemli þey bundan sonraki adaylar üzerinde konuþulmasý deðil. Þu an Galatasaray'ýn burada bulunmasýnýn sebebi, sadece Feldkamp'ýn burada olmasýndan deðildi. Teknik kadronun burada olmasýdýr. Teknik kadromuzu da düþünerek adaylarýmýzý seçeceðiz. 11-12 Mayýs'ta bütün yapabileceklerimle burada hazýr olacaðým. O zaman görevimizi göreceðiz'' diye konuþtu.

Feldkamp, görevi býraktýktan sonra en çok basýn mensuplarýyla yaptýðý bu tür toplantýlarý özleyeceðini söyledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence çok iyi bir karar..
    umarým lucescu gelir. adam gs þampiyon yaptý gönderildi
    bjk þampiyon yaptý yine gönderildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence çok iyi bir karar..
    umarým lucescu gelir. adam gs þampiyon yaptý gönderildi
    bjk þampiyon yaptý yine gönderildi.
    meyve veren agaç taþlanýr lucescu ya cok yanlýþ yaptýlar bir kac kiþinin cýkarý için adamý kovdular daha ne yapacaktý bilmem þu anki durum o dönemden daha iyi demekki gelmesini cok isterim bakýp görecegiz hayýrlýsý her þey galatasaray için
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH yolunu açýk etsin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lucescu teknik direktör Hagi ve AHMET AKCAN da yardýmcý çalýþtýrýcý olursa iþte o zaman süper olur. aslýnda hagi yonetime bile gelse faydasý olucaktýr kesinlikle. þuan romanyada bir takýmý çalýþtýrýyormuþ hagi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri