Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sarý-kýrmýzýlý takýmda gelecek sezon faal olarak görev yapmayacaðýný söyledi.
Feldkamp, takýmýnýn bugün yaptýðý antrenman sýrasýnda düzenlediði basýn toplantýsýnda, yeni baþkan Adnan Polat ile dün görüþtüðünü ifade ederek, ''Uzun bir konuþma yaptýk. Baþkanlýðýndan dolayý kendisini tebrik ettim. Galatasaray'ýn geleceði ile ilgili çok önemli konuþmalarýmýz oldu. 2007-2008 sezonu sorumluluðu bende ve bu sezonun iyi geçmesi için yapacaklarýmý görüþtük. Baþkanýmýz, 2008-2009 sezonunun oluþumu, takým içindeki deðiþim sorumluluðunu da bana verdi. Bu yýl için kadronun oluþumu ve teknik direktör seçimi ile ilgili bana açýk görevler verildi'' dedi.
Gelecek sezon faal olarak takýmda görev almayacaðýný kaydeden Alman teknik adam, teknik direktör seçimi konusunda ise ''Teknik direktör seçimi görevi de bana verildi. Adaylar var. Ama þu an en önemli þey bundan sonraki adaylar üzerinde konuþulmasý deðil. Þu an Galatasaray'ýn burada bulunmasýnýn sebebi, sadece Feldkamp'ýn burada olmasýndan deðildi. Teknik kadronun burada olmasýdýr. Teknik kadromuzu da düþünerek adaylarýmýzý seçeceðiz. 11-12 Mayýs'ta bütün yapabileceklerimle burada hazýr olacaðým. O zaman görevimizi göreceðiz'' diye konuþtu.
Feldkamp, görevi býraktýktan sonra en çok basýn mensuplarýyla yaptýðý bu tür toplantýlarý özleyeceðini söyledi.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri