Beþiktaþ Menaceri Sinan Engin bomba transferlerini açýkladý... Siyah-Beyazlýlar, 'Holosko taktiðini' kullandý, Gineli yýldýzla her konuda anlaþma saðladý. Böylece transferde bir adým öne geçen Kartal, Trabzonspor'u ikna etmek için de kesenin aðzýný açtý.
‘Holosko’yu nasýl aldýysak...’
Ertuðrul Saðlam ve öðrencileri, Süper Lig’de þampiyonluk mücadelesine devam ederken; Yýldýrým Demirören ve kurmaylarý da gelecek sezonun takýmýný kurmaya baþladý. Genel Menacer Sinan Engin yakýn çevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlý formayý giyecek bomba ismi açýkladý: Ýbrahima Yattara...
Engin, ‘iþin nasýl bittiði’ þeklindeki soruyu da þöyle yanýtladý: “Holosko’yu nasýl aldýysak, Yattara’yý da öyle aldýk...” Buna göre; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anýlan Gineli yýldýzla maddi koþullar da dahil olmak üzere her konuda el sýkýþtý ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulübü’nü de ikna etmek için kesenin aðzýný ardýna kadar açtý.
Bobo gidiyor, Milan geliyor
Yattara, bir süre önce, “Çocuklarýmýn Fransýzca eðitim almasý için gidebilirim” diyerek ayrýlýða yeþil ýþýk yakmýþtý. Trabzon’da böyle bir okul bulunmadýðý için sýkýntýya düþen yönetim ise 1 yýllýk opsiyonu olan Gineli’ye, 2012’ye kadar sözleþme uzatmayý ve tavan fiyatý (Minimum 1 milyon dolar) teklif etmiþti. Ailesi için son kararýný Beþiktaþ’tan yana kullanan Yattara, gelecek sezon Türk statüsünde forma giyecek. Kartal’da bir diðer flaþ geliþme de Bobo’da yaþandý. Marsilya ve St.Etienne’nin istediði Sambacý’yý gönderme kararý olan yönetim, Saðlam’ýn bizzat gidip izlediði Standard Liege’in Sýrp yýldýzý Milan Jovanoviç ile anlaþtý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri