REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
100 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Beşiktaş 1 Fenerbahçe 2 maç sonrası yorumlarınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ''F.Bahçe rahat şampiyon olur''

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen yine bombaladı! F.Bahçe - Beşiktaş maçını yorumlayan Şen, siyah beyazlılara şans tanımazken, G.Saray'ın da sarı lacivertlilere rakip olamayacağını kaydetti ve "F.Bahçe rahat şampiyon olur" dedi. İşte Devler Ligi'nde final iddiasını da yineleyen Şen'in iddiaları..

FBTV'de Turhan Seven'in hazırlayıp sunduğu HaftaLig programına konuşan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen bomba açıklamalarda bulundu.

Şen, sarı lacivertli ekibin Beşiktaş’ı yenmesi durumda ligin kopacağını iddia etti.

“Fenerbahçe Beşiktaş’ı yenerse ki bana göre yenecektir, puan farkı 5 olur” diyen Şen, “Lig bitiyor. Artık ucuna geldik. Beşiktaş bu maçta kaybederse, bundan sonra da kaybeder. Yani Fenerbahçe’ye yenilirse hiçbir şansı kalmaz” yorumunu yaptı.

Ancak Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a yenilmesi halinde bile bir şey kaybetmeyeceğini iddia eden Şen, “O zaman rakip 1 puan öne geçer ki, Fenerbahçe yine potada olur. Maç berabere biterse Beşiktaş yine kaybetmiş olacak.” dedi.

“Bu tip derbi maçlarda sahada daha fazla tecrübesi olan, daha az strese giren, ürkek olmayan taraf avantajlıdır” ifadesini kullanan Şen, Fenerbahçe’nin de Beşiktaş’a göre daha tecrübeli ve klas bir takım olduğunu iddia etti.
    Şen, “Fenerbahçe ayrıca uluslararası tecrübelere sahip bir takım. Ayrıca derbi maçlarını oynamış ve kazanmış bir kadroya sahip. Beşiktaş böyle bir takım değil.” diye konuştu.

Kenar yönetimleri de değerlendiren Şen, “Zico’nun futbolculuğu Ertuğrul ile kıyaslanamaz. Derbi maçlarını kazanan Zico çok daha üstün bir teknik adam.Yani Fenerbahçe hangi yönden bakarsanız daha üstün” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe’nin kazanması halinde puan farkının 5’e çıkmasının ardından rakibinin Galatasaray olacağını kaydeden Şen iddialarını sürdürerek; “Ben Galatasaray’ın da bundan sonra pek başarılı olacağına inanmıyorum. Fenerbahçe rahat şampiyon olur” iddiasında bulundu.

Alex’i de överek; “Derbi maçta ön plana çıkar. Fenerbahçe’nin Alex’in ağır bastığı bir maçta kaybetmesi mümkün değil” diyen Şen, Kezman hakında ise; “Her Beşiktaş maçında gol atıyor bence aynı alışkanlıkları devam eder” yorumunda bulundu.

Devler Ligi hakkında da konuşarak daha önce yaptığı “Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan takımlar arasında Fenerbahçe’ye çıkabilecek en iyi rakip Chelsea idi, çünkü sorunlu bir takım” diyen Şen, “Futbolcular soyunma odasında birbirini tokatlıyor, teknik direktör Grant ile araları iyi değil. Fenerbahçe Chelsea’yi Kadıköy’de yener, İngiltere’de berabere kalır ve turu geçer” iddiasını yineleyen Şen, son olarak da finale giden yolu açıklasdı; “Bana göre muhtemelen Arsenal ile oynarız oradan da Moskova’ya gideriz.Bence Fenerbahçe önündeki iki maçını da kazanacak.”..
    Konu f47xfenerli tarafından (27-03-2008 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: iki kez aynı konu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ''F.Bahçe rahat şampiyon olur''

büyük başkan ali şen şampiyon kesin fener olur diyor
    tabiki başkanıma katılıyorum inönüdeki maçı 2-3 alırız
    Konu f47xfenerli tarafından (27-03-2008 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaş herzaman fenere ters gelmiştir ama bu sene olmayacak ve kazanacak alex gününde olsun fener kazanır beşiktaşın defensında daima sorun olmuştur bu maçtata bu sorunlar olcak ve bu da fener için büyük bir avantajdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenere başarılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

berabere biter gibime geliyor
    iki tarafata fazla riske atamaz oyunu ama ilk on dakikada ilk golü atanın kazanma ihtimali ortalamalara göre %75
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki yeneceğiz bir farkla bizim maç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkes fener alır diyor maçı,Beşiktaşımızın önemli eksikleri var.. Fenerbahçe takımı bu pozisyondaki beşiktaşı yeneriz rahatlıkla diyor fakat hesap edemedikleri şey var.. Beşiktaşımız Pençesini fena halde savurmasında fener sudan çıkmış balığa döner... Yani Fenere bu kadar güvenmeyin.. Enkaz altında kalabilirsiniz..!
    FORZA BEŞİKTAŞ.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence bjk alacak gs de farkı açacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hak eden kazansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben takım tutmuyorum ama sanki fenerbahçe 1 -0 yenecek gibi his var içimde iyi oynayan kazansın sonuçta spor bu yani

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri