Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
100 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Beþiktaþ 1 Fenerbahçe 2 maç sonrasý yorumlarýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ''F.Bahçe rahat þampiyon olur''

Fenerbahçe eski baþkaný Ali Þen yine bombaladý! F.Bahçe - Beþiktaþ maçýný yorumlayan Þen, siyah beyazlýlara þans tanýmazken, G.Saray'ýn da sarý lacivertlilere rakip olamayacaðýný kaydetti ve "F.Bahçe rahat þampiyon olur" dedi. Ýþte Devler Ligi'nde final iddiasýný da yineleyen Þen'in iddialarý..

FBTV'de Turhan Seven'in hazýrlayýp sunduðu HaftaLig programýna konuþan Fenerbahçe eski baþkaný Ali Þen bomba açýklamalarda bulundu.

Þen, sarý lacivertli ekibin Beþiktaþ’ý yenmesi durumda ligin kopacaðýný iddia etti.

“Fenerbahçe Beþiktaþ’ý yenerse ki bana göre yenecektir, puan farký 5 olur” diyen Þen, “Lig bitiyor. Artýk ucuna geldik. Beþiktaþ bu maçta kaybederse, bundan sonra da kaybeder. Yani Fenerbahçe’ye yenilirse hiçbir þansý kalmaz” yorumunu yaptý.

Ancak Fenerbahçe’nin Beþiktaþ’a yenilmesi halinde bile bir þey kaybetmeyeceðini iddia eden Þen, “O zaman rakip 1 puan öne geçer ki, Fenerbahçe yine potada olur. Maç berabere biterse Beþiktaþ yine kaybetmiþ olacak.” dedi.

“Bu tip derbi maçlarda sahada daha fazla tecrübesi olan, daha az strese giren, ürkek olmayan taraf avantajlýdýr” ifadesini kullanan Þen, Fenerbahçe’nin de Beþiktaþ’a göre daha tecrübeli ve klas bir takým olduðunu iddia etti.
    Þen, “Fenerbahçe ayrýca uluslararasý tecrübelere sahip bir takým. Ayrýca derbi maçlarýný oynamýþ ve kazanmýþ bir kadroya sahip. Beþiktaþ böyle bir takým deðil.” diye konuþtu.

Kenar yönetimleri de deðerlendiren Þen, “Zico’nun futbolculuðu Ertuðrul ile kýyaslanamaz. Derbi maçlarýný kazanan Zico çok daha üstün bir teknik adam.Yani Fenerbahçe hangi yönden bakarsanýz daha üstün” ifadesini kullandý.

Fenerbahçe’nin kazanmasý halinde puan farkýnýn 5’e çýkmasýnýn ardýndan rakibinin Galatasaray olacaðýný kaydeden Þen iddialarýný sürdürerek; “Ben Galatasaray’ýn da bundan sonra pek baþarýlý olacaðýna inanmýyorum. Fenerbahçe rahat þampiyon olur” iddiasýnda bulundu.

Alex’i de överek; “Derbi maçta ön plana çýkar. Fenerbahçe’nin Alex’in aðýr bastýðý bir maçta kaybetmesi mümkün deðil” diyen Þen, Kezman hakýnda ise; “Her Beþiktaþ maçýnda gol atýyor bence ayný alýþkanlýklarý devam eder” yorumunda bulundu.

Devler Ligi hakkýnda da konuþarak daha önce yaptýðý “Þampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan takýmlar arasýnda Fenerbahçe’ye çýkabilecek en iyi rakip Chelsea idi, çünkü sorunlu bir takým” diyen Þen, “Futbolcular soyunma odasýnda birbirini tokatlýyor, teknik direktör Grant ile aralarý iyi deðil. Fenerbahçe Chelsea’yi Kadýköy’de yener, Ýngiltere’de berabere kalýr ve turu geçer” iddiasýný yineleyen Þen, son olarak da finale giden yolu açýklasdý; “Bana göre muhtemelen Arsenal ile oynarýz oradan da Moskova’ya gideriz.Bence Fenerbahçe önündeki iki maçýný da kazanacak.”..
    Konu f47xfenerli tarafýndan (27-03-2008 Saat 22:29 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: iki kez ayný konu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ''F.Bahçe rahat þampiyon olur''

büyük baþkan ali þen þampiyon kesin fener olur diyor
    tabiki baþkanýma katýlýyorum inönüdeki maçý 2-3 alýrýz
    Konu f47xfenerli tarafýndan (27-03-2008 Saat 22:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ herzaman fenere ters gelmiþtir ama bu sene olmayacak ve kazanacak alex gününde olsun fener kazanýr beþiktaþýn defensýnda daima sorun olmuþtur bu maçtata bu sorunlar olcak ve bu da fener için büyük bir avantajdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenere baþarýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

berabere biter gibime geliyor
    iki tarafata fazla riske atamaz oyunu ama ilk on dakikada ilk golü atanýn kazanma ihtimali ortalamalara göre %75
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki yeneceðiz bir farkla bizim maç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkes fener alýr diyor maçý,Beþiktaþýmýzýn önemli eksikleri var.. Fenerbahçe takýmý bu pozisyondaki beþiktaþý yeneriz rahatlýkla diyor fakat hesap edemedikleri þey var.. Beþiktaþýmýz Pençesini fena halde savurmasýnda fener sudan çýkmýþ balýða döner... Yani Fenere bu kadar güvenmeyin.. Enkaz altýnda kalabilirsiniz..!
    FORZA BEÞÝKTAÞ.!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence bjk alacak gs de farký açacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hak eden kazansýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben takým tutmuyorum ama sanki fenerbahçe 1 -0 yenecek gibi his var içimde iyi oynayan kazansýn sonuçta spor bu yani

Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri