Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 50200-50300-50400-50800-76500-76100 02.04.2008 yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın kosavalı 11400 diye gm uydu alıcısı varmı acaba bize gm diye sattılar hiç yazılım cıkmıyor dediğin gibi 20300 yazılım, yazılımı ,müçize gibi yani ,11400 diye bir cıhaz vardı bir zamanlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferdunsenel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ellerine sağlık şimdi 76500 satıyorum süper oldu bu yazolım:Ş
    Bu cihazlara şimdi çok güzel destek verecekler,fakat eskilerinden de desteği yavaş yavaş kesmeye başladılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık şunu iyice anlamaya başladım board'da bir efsane olan kaon bitmiştir.Şu bir senedir gelen yazılımlar bunu gösteriyor.Artık C board'lara bile yeterli destek vermiyorlar.Alalade sıradan bir cihaz oldular.80-90 ytl'lik cihazlar bile kaon board'lu cihazlardan daha fazla ve özellikli yazılımlar çıkarıyorlar.İşin garibi yükselen trend next bile 2000 serisine bu cihazlar gibi yazılım çıkarmıyor sadece laf üretiyor.Yeni yazılımlar şimdi gelecek yarın gelecek şöyle özellikleri olacak filan diye ama onlarda da ses var görüntü yok sadece cek'li cak'lı konuşuyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Artık şunu iyice anlamaya başladım board'da bir efsane olan kaon bitmiştir.Şu bir senedir gelen yazılımlar bunu gösteriyor.Artık C board'lara bile yeterli destek vermiyorlar.Alalade sıradan bir cihaz oldular.80-90 ytl'lik cihazlar bile kaon board'lu cihazlardan daha fazla ve özellikli yazılımlar çıkarıyorlar.İşin garibi yükselen trend next bile 2000 serisine bu cihazlar gibi yazılım çıkarmıyor sadece laf üretiyor.Yeni yazılımlar şimdi gelecek yarın gelecek şöyle özellikleri olacak filan diye ama onlarda da ses var görüntü yok sadece cek'li cak'lı konuşuyorlar.
    Abi her cihazın kaderi bu,sonsuza dek yazılım desteği veremezler bu imkansız olur..İmzamdaki nota bakarsan herşeyi açıkça görülür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maalesef haklısın kardeşim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah usta emeğine sağlık.ama ben fgazla sevinemedim.sanırım 9400 ve 4150 lere tarihe kapak atıyor:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama haksızlık 11300 ler için nerd e

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı üstat bende 11400 var bu cihaza yazılım destegi yok.yeni bi cihaz düsünüyorum hangisini tavsiye edersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegi geçen arkadaşlara teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara_0783 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı üstat bende 11400 var bu cihaza yazılım destegi yok.yeni bi cihaz düsünüyorum hangisini tavsiye edersin

Next 2000 Super plus CX diyorum mükemmel bi cihaz...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri