haklısın kosavalı 11400 diye gm uydu alıcısı varmı acaba bize gm diye sattılar hiç yazılım cıkmıyor dediğin gibi 20300 yazılım, yazılımı ,müçize gibi yani ,11400 diye bir cıhaz vardı bir zamanlar.
Teşekkur: 0
haklısın kosavalı 11400 diye gm uydu alıcısı varmı acaba bize gm diye sattılar hiç yazılım cıkmıyor dediğin gibi 20300 yazılım, yazılımı ,müçize gibi yani ,11400 diye bir cıhaz vardı bir zamanlar.
Artık şunu iyice anlamaya başladım board'da bir efsane olan kaon bitmiştir.Şu bir senedir gelen yazılımlar bunu gösteriyor.Artık C board'lara bile yeterli destek vermiyorlar.Alalade sıradan bir cihaz oldular.80-90 ytl'lik cihazlar bile kaon board'lu cihazlardan daha fazla ve özellikli yazılımlar çıkarıyorlar.İşin garibi yükselen trend next bile 2000 serisine bu cihazlar gibi yazılım çıkarmıyor sadece laf üretiyor.Yeni yazılımlar şimdi gelecek yarın gelecek şöyle özellikleri olacak filan diye ama onlarda da ses var görüntü yok sadece cek'li cak'lı konuşuyorlar.
Maalesef haklısın kardeşim.![]()
eyvallah usta emeğine sağlık.ama ben fgazla sevinemedim.sanırım 9400 ve 4150 lere tarihe kapak atıyor:49:
ama haksızlık 11300 ler için nerd![]()
e
kosovalı üstat bende 11400 var bu cihaza yazılım destegi yok.yeni bi cihaz düsünüyorum hangisini tavsiye edersin
emegi geçen arkadaşlara teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri