Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: fiesta73

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fiesta73

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    musti57 savundugun kişiler forumdan ayrılma kararı alan kişilerdir.Bizmi yolladık zannediyorsunuz.Birileri giderken sizlerin teşfikini anlamıyoruım fiesta fa 77 sizin dostunuzsa neden onlara sormadınız forumdan neden ayrıldınız diye biz mi istedik ayrılmasını.Oh ne ala ayrılsınlar sonra arkadaş gurubuna bizim görevimiz yok desinler bu forum galasaray olmadanda devam eder.ben gitsem bile devam eder bunu lütfen kafanıza sokun...Foruma bazı seyleri ögrenipte gidin kimsenbin teşfiki ile burada hesap sormayın
    Sevgili serkan yılmaz; öncelikle babaanenin vefatı nedeniyle üzüntünü paylaşır, vefat eden babaannene tanrıdan rahmet yakınlarına da sabırlar dilerim.
    Bak Serkancığım yukarıdaki yazılarından sanki ben birilerini kışkırtıyormuşum gibi anlam çıkardım buda beni çok üzdü. Musti57 nin benim kardeşim olduğunu biliyorsun. daha önceki sohbetlerimde de söylediğim gibi musti57 şeker hastası ve müthiş sinirli bir insan. Bunu söyledim ama yazdıklarının altına bende imzamı atarım. Kısacası hepsi doğru şeyler. Burada onun tartışmasını da yapmayacağım. Ben sadece sana bazı söylediklerinin doğru olmadığını söylemek istedim.
    1. Ben kimseye orada benim görevim yok diyerek kışkırtıp senin üzerine göndermedim. hele hele fa77 nin olayından hiç haberim yoktu daha sonra öğrendim ve tamamiyle fa77 nin kendi fikridir. forumdan ayrıldığından beride ne msn de nede başka bir yerde rastlamadım. yani hiç görüşmedik.
    2. Kendileri ayrıldı biz göndermedik diyorsun. Hayır biz ayrılmadık. Biz demiyelim şuna istersen ben ayrılmadım ayrılmak zorunda bırakıldım. Çünkü forumda bir çok insanın bildiği gibi ve bunuda bizzat bana kendilerinin ifade ettiği gibi "tike, umsado" başından beri benim peşimde dolaştılar ve beni tahrik ettiler. Daha sonra bunlara bilmediğim bir nedenle "eraslan ve alper yılmaz" da katıldı. Sürekli sataştılar ve beni bezdirip kaçırttılar. Beni hepinizden çok daha iyi tanıyan safrannext,cabbari, nakkus,reis1905 ve yaban ali de bana aleni yapılan sataşmaları bilmekte olup beni kişilik olarak da çok iyi tanımaktadırlar. Her şey bir kenara dün tanıştığım yabanali bile beni tanıma zahmetinde bulunup bana hak verirken beni bu foruma getirip her gün msn de abicim diyerek bana övgüler yağdıran sen ve ertex hocamın beni yalnız bırakışı beni kahretmiş ve bu forumu terketmeme neden olmuştur.
    Bak serkancığım. rüzgarın seni yanlış yönlere savurmasına karşı biraz direnç göster. Ayaklarını sağlam yere bas. Zamanında exelans hocayı buradan kovan ve hakaret eden sizdiniz. Daha sonra herkesin önünde geri çağırıp özür dileyen siz oldunuz ve yine daha sonra tekrar kovup arkasından bir çok üyeyle birlikte hakaretler yağdıran yine siz oldunuz. ben onların hiç birinde sizin yanınızda olup gidenin arkasından hakaretler yağdırmadım. Exelans hocayı hiç tanımadığımı da sen gayet iyi biliyorsun. amacım geçmiş birolayı gündeme getirip polemik yaratmak değil sadece daha önceki ya kovarken yada geri çağırıp özür dilerken yaptığınız hatayı örnekleme yapmaktı.
    Benim imzamın altında yazmasada ben olduğum gibi görünen bir adamım. bu gün kenara çekildim ve gözlemliyorum. bir gün "olduğu gibi görünmeyen" kişilerin maskeleri düşlünce işte ben foruma dönüp sana bu mesajı hatırlatacağım. tabii birileri silip ilersi için delil teşkil etmesini engellemezlerse.
    Son olarak serkancığım ben insanların üzerine kolay kolay çizik atmam ve onları kazanmak için gayret gösteririm. ne zaman olur bilemem bir gün benim haklı olduğumu gördüğünüz zaman msn.de kayıtlısınız. ben orada seni ve ertex hocamı bekliyor olacağım. Kalın sağlıcakla...:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiesta73 ün cafeaslan bölümüne yazmış olduğu bu gereksiz mesajı buraya taşıdım bilginize. Mehmet Yılmaz( buda kim diyen olursa Serkan'nın kardeşi Mehmet)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adamı kim başıma musallat etti bilmiyorumm yaw...ah cabbari ah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:10_1_117 :10_1_117 :10_1_117 :10_1_117 :10_1_117 :smiles10 :smiles10 :smiles10 :smiles10 :smiles10 :smiles10 :smiles10

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulannnnnnnnnn bu adamı ben banlamazsam hırsımdan kudururum:crashs: adam gider ayak bile hala laf sokuyo ne haysiyetsiz adam bu yaa :10_1_117

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen patron bana neden bagırıyorsun al işte sana taş gibi üyeydi moderatordü attın adamı biranda
    şaka bir yana patron ben görüştüm dün fiestayla..
    aslında açıklamaları mantıklı geldi bana bir ara görüşürüz anlatırım sana..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
    ülen patron bana neden bagırıyorsun al işte sana taş gibi üyeydi moderatordü attın adamı biranda
    şaka bir yana patron ben görüştüm dün fiestayla..
    aslında açıklamaları mantıklı geldi bana bir ara görüşürüz anlatırım sana..
    bi ara banada şunları anlatı ver:smiles10 :smiles10

212.156.167.151 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    212.156.169.170 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    81.213.129.114 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    81.213.73.192 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    81.213.75.186 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    81.214.242.165 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    81.214.243.75 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.100.208.139 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.100.208.50 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.100.214.77 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.102.196.34 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.108.47.159 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.96.30.31 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.99.109.170 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    85.99.70.71 [Bu IP Numarasını Kullanan Diğer Kullanıcıları Bul]
    incele görürsün:10_1_117

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri