fener bahçeli olrak tabiki fdener olacağına inanıyorum. ama şunu da bilmek gerekir artık fenerin ne yapabileceğini bütün taraftarlar görüyor.
Teşekkur: 0
Beşiktaş
FenerBahçe
Galatasaray
Sivas
fener bahçeli olrak tabiki fdener olacağına inanıyorum. ama şunu da bilmek gerekir artık fenerin ne yapabileceğini bütün taraftarlar görüyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
g.s liym sivas spor şampiyon. en avantajlı fikstür onların.
bence cim bom ipi göğüsler
bence galatasaray olacak......masa başındakiler fener diyorlar. maaaaaaaaalesef burası türkiye
şampiyon g a l a t a s a r a y
ben ertuğrul sağlam'lı beşiktaş derim
gayet normal
sonuçta biz müneccim değiliz.olmasını dilediğimiz şeyleri istiyoruz ve yazıyoruz.
bi fenerlinin fenerin şampiyon olacağını tahmin etmesi ile bi galatasaraylının galatasarayın şampiyonluğunu tahmin etmesi kadar doğal bişey olamaz.
kim olursa olsun avrupada destan yazsın.avrupaya çıkan butun takımlarımız dahil.
Yeterki şunları surekli duyalım :
---bu sene yine bir türk takımı uefayı kaldırdı...
---İşte yine bir türk takımı bu sene şampiyonlar liginde finalde...
uefa.com dan alınmıştır.
Elbette Fenerbahçe
Benİm GÖnlÜm İster Kİ FenerbahÇe Olsun. Ama Kİm Hak Edİyorsa O Olsun.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri