Olabilir, gerekirse yardım ederiz... Yeter ki Uydu uzaya çıksın...![]()
Olabilir, gerekirse yardım ederiz... Yeter ki Uydu uzaya çıksın...![]()
uydu uzaya çıktı bize ekstra ne avantaj saglayacak?reis1905 Nickli Üyeden Alıntı
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
HB1 uydusunun yerini alacak. Yayın kaliteleri artacak. İyilik sağlık daha ne olsun...?![]()
Eutelsat topu Arianespace'e atmış durumda. Şimdi ordan haber bekleniyor. Dün gece fırlatılışa 280 saniye kala veri monitörlerinde fırlatma rampasında bir anormallik tespit edilmiş ve fırlatıcının üst kademesinde bir basınç kaybı görüldüğünden geri sayım durdurulmuştu. Şimdi gözler Arianespace'in şu aralar yapması beklenen açıklamaya çevrildi...
Yeni Tarih: Cumartesi (10 Mart) TSİ ile 23.45'te yayın başlayacak ve uydu TSİ ile 00.05'te fırlatılacak... Yarın akşam umarım sorun çıkmaz artık da uydu uzaya gider... Busines TV ve videocorner sitesinden fırlatılışı canlı izleyebilirsiniz...
Evet arkadaşlar..., bir aksilik olmazsa Hotbird 7A uydusu bu gece yaklaşık 2 saat sonra fırlatılacak. 1. Mesajda fırlatılışı nasıl izleyebileceğiniz belirtilmiştir... Hadi bakalım...
Ama yine bir aksilik var anladığım kadarı ile. Geri sayım tekrar durmuş vaziyette... Atamayacaklar bu uyduyu...Ben kaçtım arkadaşlar, sıktı bu fırlatma işlemi...
Kaçamadan yakaladılar beni... Geri sayım başladı gene... Son 10 dakika... Bu sefer gidecek galiba... Derkennnnn... Geri sayım yine durdu ve yeniden 12 dakikaya sabitlediler... Ay çıldıracağım ya... Ühhühühüüüü...![]()
yinemi fırlatamadılarne fırlamaz uyduymuş buda :crashs:
biz yine haberleri senden alırız reis![]()
Neyse, bu arada geri sayım tekrar başladı...Bakalım ne kadar sürecek...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri