REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yumatu ıq fta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yumatu ıq fta yardım

arkadaslar yumatu ıq fta cıhazı almayı dusunuyorum ozellıklerıne baktımda yok heralde bu cıhazda favorı duzenleme tasıma vb. gıbı ozellıkler varmı bıde yazılımlarda 1,3 85 1,3 87 gıbı rakamlar var bu cıhazla aynı degılmı bunlar fark edıyormu yardımlarınızı beklıyorum. tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben eski koan kullacısıyım ama böyle bir cihaz görmedim mükemmel ötesi yazılım desteği mükemmel o bahsettiğiniz rakamlarda yazılımlar neredeyse hergün yazılım çıkıyor hiç düşünme derim al al al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

dostum yumatu ıq cihaz türkiyede yazılım desteği olan en mükemmel cihazdır.fiyatıyla kıyaslandığında diğer marka olmuş modeller yanına bile yanaşamaz.Ayrıca 8 adet favori kanal listesi var izmirden selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

programların çoğu outo memnun kalırsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart olmamı :)

yumatu IQ her türlü özellik mevcut (favori taşıma vs.) özelliklede yazılım en önemliside bu gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tavsıyelerınız ıcın tesekkurler arkadaslar cıhazı aldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama adanada bu markanın yetkili servisi ve bayi varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al ama mor lu kullan mayın kanal tasıma tektek sag sol ses verne tusları 10 10 kanal deyıstırmıyor uydu lar dırek deyıstırıyor yan lıs lık la basarsan baska uyduya gecıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al arkadaşım ben 2 tane aldım çok memnunum kafan rahat olur.memnun kalırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burak01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama adanada bu markanın yetkili servisi ve bayi varmı.

hurmalı mahallesinde 1 tane var diye biliyorum hakan elektronik diye yalnız, burak görüntü kalitesi mat yazılım olarak süper cihaza hemen hemen hergün yazılım çıkıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri