Fakat söyle bir sorun var bu yeni günceleme frekansi 12121 H 7200 frekans Türkiyede cekiyor herhalde ben Almanyada yasiyorum bende Redline cs-100x var Almanya Hamburgta bu yeni frekans cekmiyor yani sinyal yok tabiiki sinyal olmayincada güncellemede olmaz bu sorunu gidermezlerse cok sikayet alirlar ve ciyazlarin alim satimi yavaslar bence zarar ederler avrupada yasayan vatandaslarimiz izleyemez güncelleme olmayinca saygilar.
selam arkadaşlar cihazım rl100csx dir fakat yeni yazılımı attıktan sonra kumandadan cihazı kapatıp açtığım zaman yayınların hiç biri gelmiyor taki cihazın arkasından acıp kapatana kadar ac kapa yaptığımda yayınlar geliyor bu yazılımdanmı yoksa yoksa cihazdamı bir sorun var öncelerde böyle yapmıyordu boot yapıp açıyordu ustalarımdan ricam bir cevap verirseniz sevinirim selametle kalın.
sevgili arkadaşım öncelikle cihazınızı sistem ayarları sistem bölümünde bulunan bekleme modu mesaj/*** yazan kısmı güncelleme pc moduna alın
bu cihazınızın kapandıkdan sonra açılmaması ve cihazın şişme problemini ortadan kaldırır çünkü cihaz mesaj *** bölümünde olursa uyduda olan *** dosyasını kapattıgınızzaman günceller ve cihaz açılır
üstadlarım ben bu işlerden anlamıyorum zone avrupa kanalılını izliyemiyorum zone kanalları açık mümkünse yardımcı olurmusunuz
iyiya ona sukur edin siz benim cihaz hiçbi halt acmıyo. ustelik hotbirtten ayrılıp astraya falan gecseniz bence hada fazla kanal izleyebilirsiniz
Kanal 24 de ne oldu????? Hafta sonu almanya maçını izliyorduk.O da gitti.
Arkadaşlar POLSAT paketi açık şu an. Alıcınıza k€y güncellemesi yaptırın ve bir polsat kanalı üzerinde açılana kadar bekleyin, açılır. İyi seyirler.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri