Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
banada dün akşam bulaştı msn'den kişi listemdeki arkadaşımdan geldi.ama onun bundan haberi yok ben göndermedim diyo.bu ileti facebook'la ilgili bir iletiydi.ben de facebook üyesi değildim. merak edip açtık tabi.beni facebook ana sayfası gibi bir yer açıldı.ama facebook sayfası değildi sanırım.bende ilk defa girdiğimden arkadaşlarda methedip duruyorlardı.üye olayım dedim.formu doldurdum kaydet bastığım anda virüs faaliyete geçti sanırım.msn'den hiçbir arkadaşıma anlık ileti yazmamı engelliyordu.arkadaşlar mesaj atmışlar bana.senden bize virüs geldi diye.nod 32 ve kaspersky 2009 antivirüsle taratmama rağmen kurtulamadım bu virüsten.sonra sistem geri yükleme aklıma geldi.bunu yaptım ve düzeldi.sizede böyle bir ileti gelirse açmayın.direk silin.
banada geldi.
msconfig ile başlangıçtan nod32 hariç herşeyi kaldırdım. düzeldi.
nod32 ile sonradan tarattım buldu ve sildi.

öyle saçma bir virüski kişi listemde herkese aynı yazıyı gönderiyor. facebookla alakalı görünüor ama değil. gönderdiği linkin sonunada mail adresim yazıyordu..