Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: ushuava tv kılıtlenıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

escales te bekleyince multiler açıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alın arkadaslar bu sorununuzu çözecektir sizin kilitlenme sorununuzu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar, ushua nın tp si hariç tüm tps ler çalışıyor. yani receiverden ushua nın tp sini silin ve rahat edin. ushuadan güncelleme falan yok şu anda. full açık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ushuia tv stream m 1,92 yazılımlarında şu an sorunsuz açılmaktadır isteyen 1,92 yazılımlarını indirip yükleyerek seyradebilir
    yani sistem eskiye dönmüştür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ushuia tv stream m 1,92 yazılımlarında şu an sorunsuz açılmaktadır isteyen 1,92 yazılımlarını indirip yükleyerek seyradebilir
    yani sistem eskiye dönmüştür
    Tps via2.3 sistemindedir ve 08 kodlarla açılmaktadır bilginize..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar DÜn Gece Saat 01:00 İtİbarİyle Ushuaİa Tv Üzerİnde Bekledİm HerŞey Normal İdİ Kİlİtlenmede Olmadi GÜncellemeyİde Yapti HerŞey Normal İdİ Saat 02:30'a BÜtÜn Tps Kanallarini Seyrettİm HİÇbİr Sorunla KarŞilaŞmadim Şu An Nasil Bİlmİyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samandöken Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ArkadaŞlar DÜn Gece Saat 01:00 İtİbarİyle Ushuaİa Tv Üzerİnde Bekledİm HerŞey Normal İdİ Kİlİtlenmede Olmadi GÜncellemeyİde Yapti HerŞey Normal İdİ Saat 02:30'a BÜtÜn Tps Kanallarini Seyrettİm HİÇbİr Sorunla KarŞilaŞmadim Şu An Nasil Bİlmİyorum
    Tps au düzelmiştir,5.8.198 stream yazılımında sorunsuz çalışmaktadır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende de sunny at 9030cı var bende de ushuava kanalı üzerinde iken 5-10 sn içerisende ekranda 9 yazısı sıra ile bütün sutunları geziyor ve kilitleniyor açıp kapattığımda da aynı sistem oluyor ve kilitleniyor. default falan yaptım ama bir sonuç alamadım. kke yükledim ama bu sefer kke yüklü kanallar açılıyor ama tps ler yine açılmıyor yine kilitleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ccanak28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende de sunny at 9030cı var bende de ushuava kanalı üzerinde iken 5-10 sn içerisende ekranda 9 yazısı sıra ile bütün sutunları geziyor ve kilitleniyor açıp kapattığımda da aynı sistem oluyor ve kilitleniyor. default falan yaptım ama bir sonuç alamadım. kke yükledim ama bu sefer kke yüklü kanallar açılıyor ama tps ler yine açılmıyor yine kilitleniyor.
    O sorun geçenlerde yaşanmıştı ve çözüldü,Yazılıma reset atın ve kanalları tekrardan taratın geçerli ayarlarınızı tekrar yapın ve Tps AutoUpdate 'tekrar deneyin.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri