REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kaon ve Sunny'lerde Tps çökmüştür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı firelove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın c boardsa at dene.ayrıca R_Kaoneros yazılımlarında da resetlenme yok.....sunny ve stream yazılımlarında resetlenme var.ben şu an kaoneros yazılımı yükledim onu deniyorum.
    KaonTeam yazılımı a-max yazılımlarının üzerinden fixlendiği için sıkıntı yaratmıyor,Fakat bu yazılımların au yaptığından eminmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı firelove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın c boardsa at dene.ayrıca R_Kaoneros yazılımlarında da resetlenme yok.....sunny ve stream yazılımlarında resetlenme var.ben şu an kaoneros yazılımı yükledim onu deniyorum.
    Bilgi için tesekkurler, fakat R_Kaoneros yazılımlarıni nerede bulabilirim aceba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mumu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgi için tesekkurler, fakat R_Kaoneros yazılımlarıni nerede bulabilirim aceba?
    KaonTeam yazılımını yükleyebilirsiniz..

KaonTeam Classico ----> 12.01.A5 & 16.00.A1

KaonTeam SeriesC -----> 12.C1.A5 & 16.C0.A1

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KaonTeam yazılımını yükleyebilirsiniz..

KaonTeam Classico ----> 12.01.A5 & 16.00.A1

KaonTeam SeriesC -----> 12.C1.A5 & 16.C0.A1

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok tesekkurler, bu yazilami KaonTeam Classico ----> 12.01.A5 & 16.00.A1 atarsam TPSler sorunsuz çalisir degilmi? AUlik biter ve her gun Sofcam atmam gerekir degilmi? sonra premierlerde açilirmi aceba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mumu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok tesekkurler, bu yazilami KaonTeam Classico ----> 12.01.A5 & 16.00.A1 atarsam TPSler sorunsuz çalisir degilmi? AUlik biter ve her gun Sofcam atmam gerekir degilmi? sonra premierlerde açilirmi aceba?
    Bu yazılımları au için değil resetleme sorunundan kurtulmanız için tavsiye ettim..

Au olayını @firelove arkadaşımız yaptığını söylüyor ama tekrar teyid ettiremedim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli dostlar evet sunny lerde aynı sorunu yaşıyoruz. geçmiş olsun. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda multiler açık sorunsuz izleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün sanki genel bir sorun vardı tps lerde next cihazlardada
    gidip gelmeler oldu bir ara belirteyim dedim selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet tpsler çık ve sorunsuz 1201a5 izleniyo slm tşk kucer o6 slm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps duzeldimi arkadaslar sunnylerde...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri