REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Dİgİturkte Şok Şok Şok Kampanya HazirliĞi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu dijitürke hiç güvenmiyorum,bedava dese bile evime tekrar sokmam.
    Bende vardı kapattırıcaya kadar canım çıktı,abone olacam dedinmi koşa koşa gelip bağlıyorlar seni,kapatın artık dediğinde de bin dereden su getiriyorlar.
    Ayrıca seyretmediğim ve pin kodu ile seyredilebilecek salon kanallarını hemde yaz tatilinde evde yokken seyretmişsiniz diyerek faturamı şişirdikleri gibi bizim kayıtlarımız geçerlidir diyerek kendilerini haklı çıkarıyorlar.
    Yaz tatilinde öyleyse cinlermi gelip seyretti bu salon kanallarından vizyon filmlerini bilmiyorum,bu cinler bi tek benim bildiğim pin kodunuda nerden biliyorlar acaba.
    Biraz uzun oldu ama benim tavsiyem evinize bu DİJİTÜRK'ü hiç sokmayın sonra pişman olursunuz.
    Böyle kampanyalara da hiç kanmayın bende 75 milyona kanmıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzun yıllar abonesi idim. uygulamaları yüzünden bıraktım. ama ah da ettim. demek tutmuş. müşterisiz kalmışlar. bence ne yaparsa yapsın kampanyaları kısa bir süre içinse hava alırlar.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha açıklanmamış.Açıklama yapılsın bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı agopyusuf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam. belkide hd recewerleri da işin içine dahil ederlerse işte o zaman günde 5000 satış yaparlar bence.saygılar.
    daha neler
    belliki ellerinde kalmış cihazları satacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dijiturk internetten satışa başlamış bile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyelim görelim bakalım bizde dijitürk abonesiyiz merak ettim doğrusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben abone değilim ama ayda 1 ytl dahi olsa abone olmam. Daha önce turksell konnekt kartım vardı hizmet sınıf bir işlem yaptırana kadar anayasayı bile değiştirebilirsin. Acayıp zorlaştırıyorlar. Vodavonde durum çok daha farklı her istediğin işlemi yarım saatte yapabiliyorsun ama turksele bulaştınmı içinden çıkamıyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaz sezonuna girildi.artık indirim yaparlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 yildir bunlara uyeyim.birdahami,tuvbeler tuvbesi.komsuma dahi aldirmam bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rino 93 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3 yildir bunlara uyeyim.birdahami,tuvbeler tuvbesi.komsuma dahi aldirmam bile
    bende eski üyeyim sizden daha fazla.gayet memnunum.ayrıca tam bilgi yok ama yeni paket sisteminde avantajlı üyelik için üyelerde dahil sahip oldukları cihazı satın alacaklarve pakete 1 yıl üye olacaklar.ben bekliyorum gayet cazip görünüyorbirde spormax diye ayrı bir kanalda kurulacakmış.bekleyelim görelim

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri