Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: nilsat uydusunu birtürlü bulamadım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nilsat uydusunu birtürlü bulamadım

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ben şu nilsat uydusunu bir türlü bulamadım ne yaptıysam olmadı yer edirne yıldırım mah çanak 90parobol 11747 firakans ve diyer firakanslarıda denedim olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nilesat 101/102(7.0°W)batı uydusu.Ayarlamış olduğumuz en son uydudan bu uydu sinyali yakalamak için Nilesat uydusu ayarlarından 11747 V 27500 3/4 veya 11766 H 27500 3/4 frekanslarını girerek çanağı yine sağa bu kez 1 cm çeviriyoruz,daha sonra aşağı 1 cm eğerek sinyali yakalamaya çalışalım.uyduyu bulduktan sonra yine sinyali kuvvetlendirmek lnb'yi hafif(0.5mm)sağa vevirip,çanağı yine her zamanki gibi sıkmayı unutmayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bulunduğun yerden 90 lık yeterli değil daha büyük çaplı çanak ile denemeni tavsiye ederim,
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ilginiz ve ilgilendihiniz için teşekkürler dediklerinizi yapmamaya çalışacahım saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm. bulunduğunuz yerden nilsat 7 derece beamını(kapsama alanını) inceleyecek olursanız sadece Atlantic Bird 4A uydusuna ait frekansları almanız mümkündür. çanağınızın çapı yeterli olmasına rağmen bu uydunun güncel frekanlarında arama yapmalısınız...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri