REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: +/-70V Güç Kaynağı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart +/-70V Güç Kaynağı

Merhaba arkadaşlar. Ben bir güç kaynağı yapmaya karar verdim bu güç kaynağı +/-70V simetrik kısa devre korumalı ve ayarlı olacak. Sitemizde bir çok elektronikçi olduğu için bana yardım eder diye düşündüm. Acaba bu güç kaynağanı nasıl yapabilirim ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim forumda ki albert einstein mız gacvokem yada bulletfromhell yardımcı olurlar ok yoğun çalışmaktadırlar

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah yardımcı olurlar. ben amatör olarak ilgeliniyorum. bu yüzden yardım istedim sizlerden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı turkocigo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inşallah yardımcı olurlar. ben amatör olarak ilgeliniyorum. bu yüzden yardım istedim sizlerden.
    zaten elektrik işini kolay kolay kimse beceremez. tehlikeli aman ha dikkat et kardeşim yakarsın makarsın ortalığı duman olur valla ok
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaka yaka öğreniriz işte. Allahın izniyle ve sizlerinde yardımıyla hayırlısıyla yaparım inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mala olsunda cana olmasın
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mala olsunda cana olmasın
    selametle
    haklısın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri