Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: +/-70V Güç Kaynaðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart +/-70V Güç Kaynaðý

Merhaba arkadaþlar. Ben bir güç kaynaðý yapmaya karar verdim bu güç kaynaðý +/-70V simetrik kýsa devre korumalý ve ayarlý olacak. Sitemizde bir çok elektronikçi olduðu için bana yardým eder diye düþündüm. Acaba bu güç kaynaðaný nasýl yapabilirim ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim forumda ki albert einstein mýz gacvokem yada bulletfromhell yardýmcý olurlar ok yoðun çalýþmaktadýrlar

:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah yardýmcý olurlar. ben amatör olarak ilgeliniyorum. bu yüzden yardým istedim sizlerden.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý turkocigo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    inþallah yardýmcý olurlar. ben amatör olarak ilgeliniyorum. bu yüzden yardým istedim sizlerden.
    zaten elektrik iþini kolay kolay kimse beceremez. tehlikeli aman ha dikkat et kardeþim yakarsýn makarsýn ortalýðý duman olur valla ok
    kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaka yaka öðreniriz iþte. Allahýn izniyle ve sizlerinde yardýmýyla hayýrlýsýyla yaparým inþallah.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mala olsunda cana olmasýn
    selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mala olsunda cana olmasýn
    selametle
    haklýsýn.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri