değerli arkadaşlarım burada sizlerle paylaşmak istediğim çok öenmli şeyler var.belki bazılarınız bunu önemsemeye bilir saygım sonsuz.. ben 7 yıldır SUNNY 1030 kullanıcısıydım. kelerin bu kadar çok değişmediği dönemlerde çok rahat izlediğim ve beğendiğim bir cihazdı.özelliklede SNOPYY adlı arkadaşımızında çokbüyük desteği ile olmuştu.ama son zamanlarda artık bir şey izleyemez oldum. yüklediğim her yazılım ancak 10 dak. çalıştı ve çöktü.bende araştırdım bilenlere sordum bana NEXT super plus 2000 CIS aldım.4 aydır sorunsuz izliyordum ancak şimdi bundada bazı sıkıntılar çekmeye başladım.en önemlisi SUNNY de tüm güncl yazılımları kendim yükleyebiliyordum ama bunda nasıl yapılacağın yazılımların nasıl atılacağını da bilemiyorum.belkide bu siteye en çok girenlerden birisiyim.bir kaç kere sordum kimsede bana şöyle yap diye tarif etmedi.öyle oluncada bende güncel olmayan izlerken zevk almadığım bir cihazla başbaşayım. güncel ***ler ve yazılımları hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.ne varki bu ***lerin nereye nasıl girileceğini bilmeyen bizler için bir şey ifade etmesi mümkün değildir. fazla birşeyler yazmak istemiyorum sadece şunu söyleyeyim son olarak mesela bir CW ***ini identleri ile cas tip, paleti,programı, map, ecm pidianahtarı şu diye açıklayarak 1 kere örnekli yazsa bizde zorlanmadan ***leri girer rahatça izleriz. sakın burada yazdıklarımı yalış anlamayın sadece içimden geleni aklımdan geçeni yazdım ilgili arkadaşlarımın dikkatine saygıyla sunarım..tekrar ellerine sağlık...teşekkürler.
Yer imleri