REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: next kullanıcılarına duyuru(doktordan alıntı)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kazimceylan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşlarım burada sizlerle paylaşmak istediğim çok öenmli şeyler var.belki bazılarınız bunu önemsemeye bilir saygım sonsuz.. ben 7 yıldır SUNNY 1030 kullanıcısıydım. kelerin bu kadar çok değişmediği dönemlerde çok rahat izlediğim ve beğendiğim bir cihazdı.özelliklede SNOPYY adlı arkadaşımızında çokbüyük desteği ile olmuştu.ama son zamanlarda artık bir şey izleyemez oldum. yüklediğim her yazılım ancak 10 dak. çalıştı ve çöktü.bende araştırdım bilenlere sordum bana NEXT super plus 2000 CIS aldım.4 aydır sorunsuz izliyordum ancak şimdi bundada bazı sıkıntılar çekmeye başladım.en önemlisi SUNNY de tüm güncl yazılımları kendim yükleyebiliyordum ama bunda nasıl yapılacağın yazılımların nasıl atılacağını da bilemiyorum.belkide bu siteye en çok girenlerden birisiyim.bir kaç kere sordum kimsede bana şöyle yap diye tarif etmedi.öyle oluncada bende güncel olmayan izlerken zevk almadığım bir cihazla başbaşayım. güncel ***ler ve yazılımları hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.ne varki bu ***lerin nereye nasıl girileceğini bilmeyen bizler için bir şey ifade etmesi mümkün değildir. fazla birşeyler yazmak istemiyorum sadece şunu söyleyeyim son olarak mesela bir CW ***ini identleri ile cas tip, paleti,programı, map, ecm pidianahtarı şu diye açıklayarak 1 kere örnekli yazsa bizde zorlanmadan ***leri girer rahatça izleriz. sakın burada yazdıklarımı yalış anlamayın sadece içimden geleni aklımdan geçeni yazdım ilgili arkadaşlarımın dikkatine saygıyla sunarım..tekrar ellerine sağlık...teşekkürler.
    Yazılımı en kolay cihazı almıssın.Sana bir öneri sen bir usb bellek al ***leri girmene gereky ok ben zaten softcamları veriyorum sen usb belleke at softcamı cihaza tak usb menusunden softcam attıgın dosyaya gel o***e bas yukler.Bunu yazılım içinde yapabilirsin sana tavsiyem usb bellek alman bir tane hemde kayıt vs mp3 falan dinlersin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı en kolay cihazı almıssın.Sana bir öneri sen bir usb bellek al ***leri girmene gereky ok ben zaten softcamları veriyorum sen usb belleke at softcamı cihaza tak usb menusunden softcam attıgın dosyaya gel o***e bas yukler.Bunu yazılım içinde yapabilirsin sana tavsiyem usb bellek alman bir tane hemde kayıt vs mp3 falan dinlersin..
    selam.ya arkadaşın rcv si usb olmayanı ise .o zaman rs 232 ye iş düşüyor onuda becermesi anlamadığı için zor olur. aslında çok basit bende usb den atıyordum fakat cihaz bir gün kitlendi mecburen 232 gerekli idi forumu inceledim resimli anlatımdan üç denemeyle halletttim.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pasa kardesım aracı oldugun ıcın tesekkurler doktor ustad tan mesaj beklıyorduk ve nıhayet

4. 01-04-2008, 00:58

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler iyi çalişmalar yanilikleri bekliyoruz...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekurler bizde sizde yazılımlar bekliyoduk teşekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar dilerim:45:
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bizleri düşünenler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

teşeküller çalışmanızda başarılar

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri