Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: sat 4450 fta program yükleme hatasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sat 4450 fta program yükleme hatasý

arkadaþlar ben 4450 fta ön paneli display li program atýnca tv ekranýn da 14 ten geriye sayým baþlýyor ve e03 hata veriyor bir türlü yükleme yapamadým bilgi verir seniz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yükleme loderinde saða týkla özelliklere gir uyumluluktan uyumluluk modunu windovs 98 yap.kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kunduz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben 4450 fta ön paneli display li program atýnca tv ekranýn da 14 ten geriye sayým baþlýyor ve e03 hata veriyor bir türlü yükleme yapamadým bilgi verir seniz sevinirim
    Özellikler uyumluluk modu da netice vermez ise Loaderi ve yazýlýmý klasörden Masa üstüne çýkart masaüstünden at
    Saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kunduz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu linke bakýnýz.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ilginize çok teþekkürler benim bilgisayar çift çekirdekli vista yüklü adakoðlu ustanýn dediði gibi yaparsam sanýrým sorun çözülecek diðer cevaplarý daha önce denedim sorun devam ediyor hepinize saygýlar kolay gelsin tekrar teþekkür ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar vista programa göre ustanýn verdiði linkteki ayarlarý yapýnca sorun kalmadý gayet güzel yükleme yapýlýyor. herkeze çok teþekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri