Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Windows Kapanış Mesajları...!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows Kapanış Mesajları...!

» Oturumunuz Sürece bir hatamız olduysa affola. Şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz Bill Gates ' iyi günler ' diler. Nereye İsterseniz Oraya !

» Kah güldük kah eğlendik yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... Ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... Yeni bir orturmda görüşmek üzere... Microsoft'la Kalın...

» Gidiyorsun ama!ya dönemezsen? hadi hakkını helal et Bill Gates'in duaları senin üzerine olsun

» Windows kapatılıyor bu katliyama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyor... bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... Bırakın açık kalsın...

» Bu akşam da bizlerle ayrılan sürenin sonuna geldik yarın aynı saatde buluşmak ümidi ile esen kalın...

» tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktığın gibi olmayabilir...

» Beni böyle istediğiniz gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum...

» Bugün de kazasız belasız atlattın...

» Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.

» Şimdi kapanıyourm ama, kullanılırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma... Bir dahaki oturumda sorarım ben sana...

» Müsadenle Kaçıyorum, Sahip...

Konu Nakkus tarafından (10-03-2006 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri