REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Vodafone'lular Geyiklerin sırrı belli oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolasın kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilginiz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben geyiki kaçirdım yaw.Geyik seni bekledi bekledi gitti 30 dk kazanma sansını kaçıdın teli aç geyiğin kalbini kırma die msj göndrmiş.Tekrar msj gelirmi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30 dakikayı da 1 saat içerisinde bitirmek lazım.bu hiçte iyi bir kampanya değil.türkcell gibi 100 alana 100 bedava kontör verse daha iyi olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence çok güzel bir uygulama denemenizi tavsiye ediyorum ben denedim sadece 2kontöre mal oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilerin icin sagol eline saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim insanımızı maymun ettiler...tadını çıkarıyorlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tokatli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim insanımızı maymun ettiler...tadını çıkarıyorlar.....
    Herkes mesaj gelecek diye bekliyor gelen giden yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dİkkat

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geyiklerin sırrı belli oldu

Türkiye’deki birinci yılını kutlayan Vodafone, 31 Mart tarihinden itibaren bir ay boyunca sürdüreceği “Geyikli Kampanya” kapsamında abonelerine toplam bir milyar dakika konuşma süresi hediye ediyor.

Vodafone’den yapılan açıklamaya göre, kullandığı tarifeden bağımsız olarak tüm aktif Vodafone abonelerinin yararlanacağı kampanyaya katılmak için tek koşulun, Vodafone’luların cep telefonlarını 30 Nisan’a kadar sürekli açık tutması olduğu bildirildi.

Vodafone, kampanya süresince her bir abonesine değişik tarihlerde ve saatlerde SMS gönderecek. Aboneler 1 saat içinde yanıt verdikleri her SMS için 30 dakika kazanarak diğer Vodafone’lularla ücretsiz sohbet etme imkanına sahip olacak. Vodafone’un, “Geyikli Kampanya” boyunca Türkiye’de dağıtacağı bedava konuşma süresi toplam 1 milyar dakikaya ulaşacak.
    TAMAM AMA VRDİĞİ 30 DAKİKAYI DA HEMEN AKABİNDEKİ 1 SAAT İÇİNDE KONUŞMAK ZORUNDA. BÜTÜN HERKESİN BİLGİLERİNE !:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri